Correcte prijzen, snelle levering

Vlot navigeerbare website, mooi assortiment, competitieve prijzen, snelle levering

Top product.

Top product, prijs rn snel verstuurd.

Tevreden

Altijd perfecte service

Op zoek naar .... ingeven en overzichtelijke site gekregen

Bestelling, levering en betaling is perfect verlopen

Snelle service en goede kwaliteit

Een aanrader

Inorde

De bestelling was hier heel rap. En alles was erbij. Over de koerierdienst was ik iets minder tevreden, maar dit is los van dit bedrijf. Het moest geleverd worden op een bedrijf en de koerier deed niet eens moeite om zich aan te melden hiervoor moest hij gewoon maar 4stappen extra zetten. Alles stond mooi aan de voordeur.

Excellent prix et envoi rapide

Produits de bonne qualité, excellent peux et envoi rapide. Merci

Vlotte levering

Bestelling, betaling en levering vlot verlopen. Alles naar wens.

Ik ben zeer tevreden over de levering

Alles was goed verzorgd en op tijd geleverd

Topservice!!

Zeer vlotte levering,top!!

Vlotte levering

makkelijk bestellen

Doen wat ze zeggen.

Correcte service op tijd met een goede prijs/kwaliteit-verhoudIng. Als je contact neemt per email krijg je snel antwoord.

Zeer tevreden !

Zeer tevreden !

Perfecte service en levering

Overzichtelijk site, perfecte service en levering

levering vlot verlopen

ik zal in de toekomst nog bestellingen doen

Perfect op alle gebied

Gemakkelijk site. Supersnelle levering en perfecte afhandeling.

goede

alles oke.

prijs kwaliteit is heel goed

Tevreden van de kwaliteit en prijs, ook heel snelle levering

supersnelle service!

Bestelling was zeer snel verwerkt en ter plaatse.

Geleverd wat ik wil.

Veel keuze van artikels.

Best tevreden

Over Hygiëneproducten zelf best wel tevreden, alleen trok de levering op niets. Deze werd verzorgd door DPD. Ons bedrijf is op de 3de verdieping. De man wilde dit niet tot bij ons leveren, kwam met een deeltje van de bestelling tot boven , de rest dropte hij beneden af waar iedereen de dozen kan meenemen. Heb hem duidelijk gezegd dat ik niet meer afteken als de volledige bestelling niet boven geleverd word.

Moeilijk

Het wc-papier is moeilijk los te maken.dit had ik niet verwacht !

Heel tevreden

Gebruiksvriendelijke website. Vlotte levering. Degelijke kwaliteit

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.