Ben zeer tevreden over de zachte kwaliteit vd handdoekjes, snel geleverd ook.

goede service

Geven een goede klantenservice en producten zijn veeeel goedkoper dan elders .

correcte service, goede prijs

Bij levering ontbrak een deel, na een mailtje onmiddellijk antwoord dat het nog onderweg was, en idd, een dag later geleverd. Prima service, goede prijs.

Product goed en vlug geleverd TOP gewoon DANK U

Vlekkeloos!

Alles vlekkeloos verlopen.

Service rapide et prix très compétitifs

Très bon prix. Malheureusement, je ne trouve pas tous les produits dont j'ai besoin (rouleaux de papier). Le site web devrait être accessible en plusieurs langues...

de vodden zijn echt niet ok.

We kregen als vod stukken van kanten bloesjes, handgekloste tafelmatjes... ik had katoenen stukken van tshirts, lakens en e.d. verwacht.

Snelle correcte service

Geen al te snelle levering

Bij bestelling goederen voorradig na betaling 1 stuk niet voorradig, na 5 weken en zelf de nodige mails verstuurd te hebben met de vraag waar het product eindelijk ontvangen. Voormij slechts en eenmalige ervaring met Hygieneproducten .be

Super prijzen!

Worden niet op de hoogte gehouden wanneer goederen verzonden zijn

Na het plaatsen van een bestelling worden we niet op de hoogte gehouden wanneer de goederen verzonden zijn en met welke transporteur. Ook wordt er op voorhand niet geïnformeerd dat niet alles op voorraad is en er een deellevering wordt uitgevoerd. Hier zie ik zeker nog ruimte voor vebetering

TEVREDEN KLANT

1° maal besteld alles ging vlot, ook de levering was correct

Zeer snelle levering

Ondanks de PostNL drukte werd mijn product zeer snel en onbeschadigd geleverd aan een lage prijsklasse voor professionele kwaliteit.

Scherpe prijzen, vlotte en snelle levering. Heel tevreden als nieuwe klant

perfecte levering en produkt

perfecte levering en produkt

Aanbod aan goede prijs

Snel bestel, snel geleverd.

Wat ik er van verwacht

Wat er van verwacht

Topservice

Fijn om als school de factuur uitgesteld te mogen betalen.

Sluiten niet goed aan

Geachte mevrouw, Geachte heer, De toestellen sluiten niet goed aan met de muur en tevens de klep pas niet perfect bij het sluiten. Vriendelijke groeten. Doucet Ludo

Bestelling Mondo Strong

Product: Mondo Strong is een super ontstoppingsmiddel dat elke loodgieter zou moeten kennen, en gebruiken. Echt top product! Levering: Een spoedlevering duurt toch nog 1,5 dag om te arriveren. Ligt dat aan Hygieneproducten of aan PostNL, dat laat ik in het midden. Daardoor gaat er toch een half sterretje af van de score.

Correcte en stipte afhandeling en levering

Goed mail contact en stipte levering. Ook de producten zijn goed.

leverbon

Graag altijd een leverbon. Bij de eerste en de nalevering.

positief

vlotte levering van de goederen in zwarte wikkelfolie tegen inkijk en mogelijke diefstal.

Snelle levering.

Zeer goed!

Vlotte levering

Over hygieneproducten.be

Hygieneproducten.be is een online winkel gespecialiseerd in een breed assortiment hygiëneproducten. Het bedrijf biedt artikelen voor toilethygiëne, schoonmaak en onderhoud, zoals papierproducten, dispensers en reinigingsmiddelen. Ze richten zich op zowel bedrijven als particulieren en leveren producten zoals toiletpapier, schoonmaakmiddelen en sanitaire artikelen. Daarbij waarborgen ze hoge kwaliteitsnormen en milieuvriendelijkheid door certificeringen zoals FSC en EU Ecolabel. De website biedt daarnaast hulpmiddelen om gebruikers te helpen bij het kiezen van de juiste producten, zoals compatibiliteitscontroles voor dispensers en navulproducten.