Mooie artikelen. En vlotte bezorging.

supergoede service

Houten kerstboompje besteld en in een woord het was prachtig.

Heel blij mee

Wat een fijne winkel! Product was snel klaar. Kreeg heel netjes de track&trace code toegestuurd en alvast een foto van het product (heel leuk om te krijgen!) en ziet er top uit. Zeker voor herhaling vatbaar om te bestellen!

Supergoede persoonlijke service!!!!!

Het kado was met grote zorg ingepakt,dat is altijd fijn! Het houten kaartje wat aan het product hangt met de schoonmaaktips is uiteraard erg handig,maar hierdoor voel je je als klant en/of diegene die het krijgt op de eerste plaats komen!! Het persoonlijke kaartje erbij maakt het helemaal af..!!!! Kortom:helemaal top en ga zo door!!!!!

Geweldige service

Snelle levering. Mooie producten. Zeer naar verwachting.

Erg snel levering, mooi producten

Erg leuk houten producten.

Geweldig!

Goede service, fijne en snelle communicatie en een prachtig resultaat! Ik raad het iedereen aan!

Ziet er heel leuk uit...leuk kadootje om te geven

Hele leuke kadootje...

Tof betaalbaar cadeau!

Erg persoonlijk en betaalbaar adres voor een leuk en origineel cadeautje.

Mooie producten

Er wordt met je meegedacht, voorbeeld ontwerp ontvangen, snel verzonden, prachtig product. In 1 woord: Super! Ga zo door! Ik ga zeker vaker bestellen!

Zo blij mee!

Vandaag een gepersonaliseerd houten kerstboompje ontvangen. Zo origineel! Ik ben er echt heel blij mee. Snelle, vriendelijke service en niet duur. Ik weet zeker dat deze kerstboompjes ook op bijvoorbeeld een kerstmarkt heel goed verkocht zullen worden. Nogmaals bedankt!

Prachtige borrelplank met tekst

Zeer snelle verzending van de mooie borrelplank. Ook was Linda erg vriendelijk aan de telefoon.

Hele goede service. Snel verstuurd en super goede service. Het berichtje met de foto was echt helemaal top!

Mooi en netjes Duidelijk en altijd op de hoogte gehouden Toppie

Simpel om te bestellen, via de mail al een foto ontvangen hoe het product geworden is, heeel fijn en leuk. Snelle levering na het bestellen.

Mooi product v e leuke prijs en goede levering en service!!

Top service!

Goed klantcontact, verifiëren of alles oké is, dat noem ik service! Heel blij met de tapasplank!

kado was helemaal naar wens

Super leuke en mooie producten!

Heb al verschillende producten/cadeau’s bij Linda besteld en elke keer zijn ze verbluffend mooi. Ook waar dan het cadeau aan gegeven wordt zijn verbaasd over deze creatieve en leuke producten.

De perfecte plek voor leuke, originele en gepersonaliseerde kado'tjes

Altijd een feest om iemand te verrassen met een gepersonaliseerd kado van jouw kadowinkel...en natuurlijk ook superleuk om jezelf kado te geven!! Heb al diverse keren bij jouw kadowinkel besteld en alles was top! De produkten zijn van goede kwaliteit en er is duidelijk veel aandacht aan besteed. Echt een aanrader!

Super heel tevreden

Top service goede en mooie kwaliteit een kado word naar al je wensen gemaakt en zo word het heel persoonlijk en bijzonder.

Een kado naar ieders tevredenheid!

Een kado op maat: door de mogelijkheid van eigen input, zorgt de ervaring en creativiteit van Jouw Kadowinkel voor het perfect plaatje.

Hondschotestraat 3

4875CR Etten-Leur