Fijne en snelle service

Duidelijke website, je krijgt als het product klaar is nog een foto van het resultaat en het wordt netjes verpakt verzonden. Al 2 keer wat besteld en zou het zo weer doen; top!

Geboortebordje besteld en we zijn heel blij met het resultaat. Een mooie herinnering en toevoeging aan de babykamer.

Goede fijne service

Super goede service, ik wilde na de bestelling nog iets aangepast hebben dit was geen probleem. Echt top

Was een super kado .. weer is wat anders

Heel mooi stuk gekocht voor moederdag dat prachtig werd ingepakt. Ik had een vraagje en daar werd heel snel en heel vriendelijk op geantwoord.

Mooi geworden! Prcies zoals omschreven

Lief persoonlijk kaartje erbij!

perfect

snel geleverd heel erg mooie hart vorm perfecte kado voor mama.

Allerleukste kraamcadeau!

Hele mooie producten, snelle service en een hele lieve dame! Ik weet wat ik ga doen als er weer een baby op komst is

Heel goed wat een leuke spullen

Heel goed Suoer leuke producten Snelle service Ik had vraagje meteen antwoord Leuk ingepakt

Snel, vakkundig. Lief dat er ook een handgeschreven Briefje bij zat.

perfect

Een prachtig kadootje. Mooi ingepakt met een speciale sticker. Zorgvuldig ingepakt in beschermende noppenfolie. Om het echt een persoonlijk tintje te geven een handgeschreven kaartje van de maakster erbij.

Precies zoals verwacht!

Zowel de levertijd als het mooie geboortebordje waren zoals omschreven.

Goed en netjes verpakt super lief hand geschreven kaartje er bij gewoon top !!!

GE-WEL-DIG!

Eerder al een geboortebord laten maken door Linda met het ontwerp van ons geboortekaartje. Deze is enorm gaaf geworden en krijgen we super veel complimenten over! Gister hebben we de bloempotjes ontvangen die we aan de oma's gaan geven, en de waterpas voor zijn papa die dit jaar zijn eerste vaderdag mag vieren. Deze kunnen we nog niet zien omdat deze door Linda al super leuk zijn ingepakt, maar ook hier twijfel ik zeker niet aan hoe het eruit zal zien!!

Snelle reactie na een vraag.

Snelle service Mooie producten

Mooi geworden

Mooi geworden

Geweldig!

Service was echt top, levering was netjes, communicatie was snel en fijn. En het product is helemaal top, ik had het geboorte bordje besteld met thema boerderij en de gene die het cadeau kreeg was blij verrast!

Prachtige kados voor een mooie prijs

Wat een geweldige kados! En ook nog eens gemaakt door een lieve vrouw! Fijn contact via de mail over het bestelde product. Wij komen zeker terug!

Super mooie spullen

Ik ben zeer tevreden het geboorte bord was nog mooier dan dat het in de webwinkel op de foto stond

Super service!

Snelle en fijne service. Heel behulpzaam met voorbeelden mailen, zodat je een goede keuze kunt maken.

Super blij mee

Snelle levering en netjes per mail een bijlage met het artikel zo hoe hij is geworden. Wat een kunstwerk maken ze. Super blij mee, krijg een mooi plekje in haar kamer.

Fijne communicatie en het bordje is super mooi! Mijn vriendinnetje is er heel erg blij mee!

Wordt mooi gemaakt en goede service.

Makkelijk te bestellen. Snelle reactie bij vragen. mooi gemaakt presies zoals op de foto's. netjes op de hoogte gehouden bij levering. Aanrader !

Hondschotestraat 3

4875CR Etten-Leur