Super tevreden

Altijd een snelle levering. Heel erg klantvriendelijk. De geboortebordjes zijn heel erg mooi.

geweldig

Keurig in gepakt ontvangen.Bestelling snel geleverd,en super blij mee.Zat een geschreven kaartje bij,super lief.

Prachtig

Prachtig ornament heel blij mee.

Perfecte service en mooie artikellen

Service zeer goed en artikelen zijn mooi bewerkt snelle service

Het gevraagde product gekregen.

super mooi geworden

super mooie kerstbal voor opa straks mooi om te geven past allern niet in de brievenbus maar in goede orde ontvangen

Aanrader!

Veel keuze in originele cadeaus voor jezelf of iemand anders. Snel geleverd en prachtig resultaat

Aanrader voor leuke cadeaus!

Fijne webshop, veel keuze uit leuke producten die je ook nog eens kan laten personaliseren. Hele goede service en klantvriendelijk.

Snelle levering fijn contact

Snelle levering en fijn contact via de app waarop ook heel snel gereageerd wordt. De borrelplank die ik gekocht heb is van erg goede kwaliteit!.

Super mooi

Mooie kraamcadeau’s

Hele goede ervaring

Prachtig !

Ik bestelde voor onze kinderen een geboortebord. Na slechts 5 dagen werd deze al geleverd en ze zien er prachtig uit! Die krijgen hier een mooi plaatsje aan de muur!

Zeker een aanrader!

Ik vind het persoonlijke contact zeker een pluspunt. Even een mailtje om na te vragen hoe ik het graag wilde. Een handgeschreven kaartje bij de bestelling. En een prachtig eindresultaat!

Top service en producten.

Prachtige kraamcadeau's! Beide bestellingen waren perfect en een fijne email met de track en trace en een foto vh resultaat. Ook fijn dat het al ingepakt kan worden. Top service en producten!!

Super mooi product, fijne service!

Ons geboorte bord ziet er top uit, de service is Top, je word goed op de hoogte gehouden, en ontvangt zelfs een foto van het bord voor hij is geleverd. Ook leuk ingepakt, echt een feestje om Je bestelling binnen te krijgen

Geweldig leuk cadeau, alles goed verzorgd

Attent en vriendelijk bedrijf. Cadeau mooi uitgevoerd zeer blij mee.

Prima service, goed product.

Alleen maar positief

Super goede service, prachtig product.

Levert een prachtig product volgens afspraak. Mooi ingepakt en op tijd geleverd.

Goed!

Het koffertje was snel binnen en leuk dat ik een foto op de mail kreeg hoe het koffertje geworden is.

Mooi product, snel geleverd, vriendelijk

Snelle levering van het product. Product was super naar wens, netjes ingepakt en ik kreeg zelfs een persoonlijk mailtje dat hij onderweg was emmer al een voorbeeldfoto.

Super leuk kraamcadeau!

Super leuk kraamcadeau om weg te geven! De kersverse ouders waren er blij mee :)

Supersnel

Ik had een bestelling gedaan op donderdag en zaterdags had ik het al binnen super snel, Ook goed op de hoogte gehouden van verzending en kreeg een foto van het product via de mail.

Snelle persoonlijke service

Onze kindjes hebben beide een mooi geboortebord. We zijn er erg blij mee! Bedankt!

Super goed

Mooie materiaal Super mooi gedaan Veel keuze mogelijkheden Mooie website

Uitstekend!

Een heel goede, snelle, persoonlijke en fijne service! Ook resultaat is prachtig! Er was iets niet goed gegaan met de datum, maar de oplossing was snel en goed. Heel tevreden en ik ga hier zeker nog eens wat bestellen!

Hondschotestraat 3

4875CR Etten-Leur