Goede keus

Het is een goede beslissing geweest om met gordijn24 mijn nieuwe gordijnen te realiseren. Na de vlotte service met kleurstalen werden de gordijnen in 2 weken geleverd, naar tevredenheid.

Boven verwachting !!

Wij hebben verduisterende gordijnen bij Gordijn24 besteld. De bestelling via de website was gemakkelijk met duidelijke (meet) instructies. De levertijd was volgens verwachting. Tot slot is de kwaliteit en afwerking uitstekend. Een echte aanrader !!!

Super!!

Inbetweens besteld voor mijn nieuwe woning en ben er heel blij mee! Zijn heel mooi gemaakt, snelle levering en een heel goed contact gehad met de klantenservice vooraf. Ik had wat vragen die heel vriendelijk en vlot zijn beantwoord.

Goed verzorgt.

Mooie gordijnen voor weinig

maten en de voorkeuren opgegeven alles klopt en past perfect.

Mooie gordijnen en snel een geleverd.

1 gordijn goed op maat andere niet

Nooit meer hier gordijnen. hadden een aparte geur. En 1 gordijn korter als de andere. Kon ze wel terug sturen maar dan had me dochter een kleine week geen gordijnen.

Precies op maat en goede service

Soort en kleur gordijn dat we wilden bleek al meer dan een maand niet voldoende op voorraad. Dan uiteindelijk maar voor dezelfde stof in een andere kleur gegaan. Bijna een week na de bestelling werden we we door Gordijn24 er op geattendeerd dat, ondanks onze bestelling, toch die andere kleur wel weer geleverd kon worden. Binnen 4 werkdagen konden we de kleur alsnog wijzigen en was e.e.a. gemaakt en afgeleverd! Super service.

Uitstekende service en mooie gordijnen

Ik had alles zelf goed opgemeten en alles past precies. Mooie soepele stof. Binnen 10 dagen geleverd. Ik ben er erg blij mee.

Mooi gemaakt,hangt mooi en snelle levering.

Mooie stof mooi gemaakt en hangt mooi en snelle levering. Top bedrijf.

Super netjes allemaal

Mooi, netjes en snel geregeld

Geweldige service en snelle levering. Zeer scherpe prijs

Super tevreden. Mooi gemaakt en snel geleverd.

Perfect allemaal keurig

Keurig afgewerkt en korte levertijd echt supper!!

Geweldig!

Prachtige gordijnen. Snel geleverd en alles was in orde. Als ik nog eens iets nodig hebt dan weet ik jullie te vinden Gordijn24.

Snel geleverd, keurige gordijnen. Waar voor je geld!

Mooi afgewerkt en kwalitatieve stof.

Ziet er goed uit

Top !

Snelle levering, exact op maat.

Super gordijnen! Mooie stof en snelle verzending !

Spreekt voor zich

Prima product

Blij met mijn gordijnen. Opvallend dat onder in de doos een folder van de concurrent lag. Misschien een tip voor kopers die al rails hebben hangen om vooraf te melden hoeveel haakjes de gordijnen hebben zodat het aantal rollers klopt

Goede service. En juiste maten.

Geweldige gordijnen

De gordijnen zijn fantastisch. Via de klantenservice gevraagd hoeveel haakjes de gordijnen in totaal hadden aangezien ik de gordijn rails vantevoren op wilde hangen. Ik heb toen helaas het verkeerde aantal haakjes tevoren gekregen waardoor ik de rails los moest halen om haakjes toe te voegen. Voor de rest ben ik ontzettend tevreden met de gordijnen, ze maken mijn huis net even wat gezelliger. Ontzettend bedankt!

Keurig op de hoogte gehouden, en op tijd geleverd .

Mooie gordijnen

Mooi kwaliteit gordijnen! Wij hadden een "proef bestelling" geplaatst voor in de slaapkamer maar ook de gordijnen voor de woonkamer zullen hier zeker besteld gaan worden! Mooie kwaliteit stof..

Leipe verduistering door nieuwe gordijnen

Ziek goed slapen sinds ik die leipe gordijnen heb. Wordt als een baby wakker en slaap soms zelfs uit. Dit had ik eerder moeten kopen. Een goede nachtrust is het halve werk.

Mooie gordijnen goede kwaliteit

Perfect op maat, en fantastische kwaliteit

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.