Superhandig te bestellen en super kwaliteit

Gordijnen besteld ging heel makelijk via de website hoogte en breedte instellen klaar week later geleverd en perfect afgewerkt voor geplooid en goede kwaliteit topppp raad iedereen aan wij gaan zeer zeker meer bestellen hier

Duidelijke service, snelle levering en goede kwaliteit!

Duidelijke en snelle service van gordijnen met goede kwaliteit!

Gordijnen op tijd ontvangen en ze hangen mooi

Voor ons een goede eerste ervaring met gordijn 24. Snelle levering en gordijnen hangen perfect. Zeer blij. Goede prijs kwaliteit verhouding.

geweldig bedrijf

makkelijk met bestellen en de gordijnen die geleverd worden passen dan precies met de maten die ik opgegeven had!

Netjes, super mooie gordijnen en het kwam optijd binnen

Zeer goede service. Levering precies wat je verwacht.

Eerst wat samples gratis gekregen. Hier een keuze in gemaakt. Heldere uitleg hoe je moet meten en precies gekregen wat ik besteld had.

fantastisch

ik heb eerst een staal van vitrage en overgordijnen besteld. Die kwamen de volgende dag al binnen. Toen gordijnen en vitrage besteld: mooie kwaliteit stof en keurig gemaakt. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de status. Heb inmiddels alweer gordijnen en vitrage besteld.

hele goede ervaring

een hele goede ervaring met gordijn24. Gemakkelijk te bestellen en snelle levering. Gordijnen voldoen volledig aan de verwachtingen en zijn netjes afgewerkt.

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

De gordijnen zijn makkelijk te bestellen. Website is duidelijk. Fijn ook om tussendoor te hoe ver ze zijn

Prachtige gordijnen, snelle levering en goede kwaliteit!

Ik had voor mijn nieuwe woning 6 gordijnen nodig van bijna 5 meter lang. Bij gordijn24 gordijnen besteld nadat ik een mooie stof had uitgekozen. Het zijn echt prachtige gordijnen geworden en ook nog binnen 10 dagen thuisbezorgd gekregen. Ik had in eerste instantie een verkeerde maat doorgeven, toen ik dat wilde aanpassen kon dat nog net en werd ik uiterst vriendelijk geholpen. Doordat er verstelbare haakjes bij de gordijnen zitten kun je zelf nog 2-3cm schuiven in hoe dicht de gordijnen bij het plafond komen (zodat je bijv. de rails niet ziet). Kortom, een geweldige ervaring voor een goede prijs. Ik kom hier zeker terug als ik weer gordijnen nodig heb.

Prima gordijnen!

Nu voor de 3de keer gordijnen besteld en het is weer zoals ik heb besteld. Exact de maat die ik had doorgegeven. Nu de woonkamer en 2 slaapkamers gedaan. Erg makkelijk met bestellen. Had gekozen voor de goedkoopste verduistering gordijnen en er komt echt geen licht doorheen. Het houd ook de kou in de winter en de warmte in de zomer goed weg!

Mooie gordijnen en snelle service.

Na het invullen van de afmetingen zijn heel snel mijn gordijnen binnen gekomen. Ze passen perfect en zien er prachtig uit!

Na eerst een aantal staaltjes te hebben ontvangen de keuze gemaakt en bestelling geplaatst. Je wordt op de hoogte gehouden van het proces en het moment van verzending. Op de 10de werkdag zoals aangegeven de gordijnen en vitrages ontvangen. Precies zoals we het hadden verwacht. Goede kwaliteit en goed gemaakt.

heel erg goed!

gemakkelijk te bestellen, snelle levering van zowel de stalen als de gordijnen, goede info via de mail over de status van mijn bestelling en snelle telefonische afhandeling toen ik een factuur wilde ontvangen. En bovenal prachtige gordijnen (in betweens), goede kwaliteit, mooie kleur. Echt een aanrader

Heel erg goed!

Makkelijk te bestellen. Mailing goed op orde en vlotte levering. Gordijnen hangen er prachtig bij.

Mooi gemaakt. En in de tijd die beloofd was. Goeie prijs kwaliteit.

Een goede prijs kwaliteit verhouding!! Super blij met onze nieuwe gordijnen;)

Snel en goed op maat geleverd voor een redelijke prijs

Je krijgt wel erg veel mails als het wat langer duurt eer je besteld.

Mooie gordijnen en snel geleverd

Gemakkelijk bestellen, en snelle levering. Gordijnen zagen er goed uit.

Ben zeer tevreden. Gordijnen zijn keurig gemaakt, gelukkig heb ik het zelf goed opgemeten, staan heel mooi in onze stacaravan. Service heel goed en snelle levering. Niet duur. Binnenkort stuur ik even foto's. Ben er echt heel blij mee.

Ben zeer tevreden

Het is een mooie stof , hangen ook mooi , dus ben zeker tevreden. Werd ook op de hoogte gehouden en netjes volgens levertijd bezorgd

Mooie gordijnen netjes gemaakt

Mooie gordijnen en snelle levering. Heel netjes gemaakt op de juiste maat! Voor een redelijke prijs

Erg tevreden! Precies wat ik wilde en netjes op tijd!

Zeer nette gordijnen voor een erg scherpe prijs!

Mooie gordijnen precies op maat

Stof komt overeen met de staal. Mooie transparante gordijnen. Netjes afgewerkt.

Over Gordijn24

Gordijnen op maat hoeven echt niet duur te zijn. Dat laten wij wel zien met Gordijn24. Heb je al eens een gordijn berekend? Dit kan gemakkelijk in onze bestelmodule. Zo zie je gelijk dat we het echt menen, als we zeggen dat je onze gordijnen nergens goedkoper vindt. Doordat wij zelf de controle hebben over het hele proces, kunnen wij de gordijnen goedkoop en snel bij jou thuis krijgen. En wist je dat onze gordijnen op maat gemaakt worden in Nederland? Dat is uniek! Wij zijn hier heel trots op.