uitstekend!

Goede eerlijke service, en vriendelijke klantbenadering

Een mooie koop bij een mooie miniatuurshop

De nieuwe IMC trafo besteld. Maar bij navraag bleek deze uitgesteld te zijn van levering. Dit zou ik dan vanuit de winkel willen horen. Dat ze niks precies kunnen zeggen snap ik. Maar tussentijds een update of meerdere is wel fijn. Uiteindelijk prima geregeld door de update van de winkel tot levering thuis. Verder prima hoor!

Snel en goed

Snel en goed

super site

Altijd netjes antwoord en de pakketten worden keurig verzonden

Heel goed.

Makkelijke keuze, snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden met jullie service

Ik ben zeer tevreden met jullie service Ga zo door mensen

mijn ervaring met miniatuurshop is uitstekend

mijn ervaring is met miniatuurshop is uitstekend. een heel goede service. Groet henk

Echt snel geleverd.

Echt snel geleverd!

Goede website , ordering snel en makkelijk en product heel snel geleverd. Perfect

Er goede website. Bestellen gaat makkelijk , producten zijn goed en zeer snel en correct geleverd. Echt een aanrader.

Super, vlot en correct!

Super, vlot en correct!

snel en goed

goed advies en snelle levering

Mooie auto en van Julie uit snel geleverd

Ik kreeg netjes een bericht van jullie dat de wagen binnen was. Ik heb direct betaald, en heb de auto in heel goede verpakking snel gekregen. Ik ben er blij mee ziet er heel mooi uit.

Goede service, prijs en afhandeling

Prettige website om een model gemakkelijk te bestellen. Het op voorraad zijn mag iets duidelijker worden aangegeven en daarmee ook de eventuele verwachte levertijd. Dit was bij mijn bestelling wat verwarrend. Verder een topshop!

Mooie site

Goede informatie en snelle levering. Ook zit alles goed verpakt om schade te voorkomen.

Goeie service Zending was goed ingepakt en snel op mijn bestemming Proficiat En tot de volgende keer

Snelle en goede levering

Vond een lang gezocht model ineens op de site en snel kopen en snel geleverd . Zeer goede zaak.

Klasse service

Hier worden bergen verzet om je standaard orders te verwerken of je zoek opdracht te realiseren (hard to find) lekker alles op 1 plek als ze het hier niet kunnen krijgen gaat het heel moeilijk worden. Mountains are moved to process your standard orders or to realize your search assignment (hard to find) nice everything in 1 place if they can not get it here it will be very difficult. Les montagnes sont déplacées pour traiter vos commandes standard ou pour réaliser votre affectation de recherche (difficile à trouver) tout en 1 endroit s'ils ne peuvent pas l'obtenir ici, ce sera très difficile. Le montagne vengono spostate per elaborare i tuoi ordini standard o per realizzare il tuo compito di ricerca (difficile da trovare) bello tutto in 1 posto se non possono ottenerlo qui sarà molto difficile.

Helemaal goed

Goed en netjes verpakt

Super snelle levering en zonder beschadiging

Heel goede en vlotte afhandeling van het bestelde!

Prima zaak voor de aankoop van miniaturen, snelle service en het bestelde goed en degelijk verpakt. Ook snelle levering, bestel hier vast nog weer!

Goed afgehandeld elke keer

Zeer correct

Zeer correct en altijd een goed en fijn contact als je bestelde model binnen is

Probleempje met bestellen van mijn kant, was snel opgelost.

Duidelijke foto's van de modellen, vlotte afhandeling, model goed verpakt, helemaal TOP

I am very satisfied !

Fast shipment, best packaging,as discribed, thank you, Christoph

Landmetersveld 219

7327KN Apeldoorn