Everything was perfect

Fast delivery - Grest communication - package excellent - good price

Every thing ok

My model arrived very well packed. Adititionally very good contact with shop. I recomend it.

Geweldige service

Geweldige service en vriendelijk

Altijd kwaliteit van miniaturen, vlotte levering

Snelle service en bezorging

Goede service en correct behandeling bij vragen via mail

Vlot en uitstekende levering

Uitmuntend

Goed geregeld

Komt als netjes na toppie

Prima vlotte service

Keurig mailtje gehad dat mijn bestelling binnen was. Vlot afgehandeld.

Uitstekend!

Hele vriendelijke en gastvrije ontvangst en bediening, en uitstekende service. Heel mooi assortiment aan miniatuur modellen.

Prima service en levering

Goeie service en levering van de modellen

Outstanding

Perfect service, ultraquick sending, could not be better. Many thanks to the whole team---and I will come back!!!

Uitstekend geregeld

Netjes verpakt en Verzonden

Ik ben super erg geholpen naar mijn pre order Dit was de eerste keer dat ik iets gepreordert Had via miniatuurshop.com Ik heb meer maals contact gezocht om dingen te vragen en ben telkens super goed geholpen en geen vraag was te moeilijk vervolgens netjes het model thuis gehad en het was ook super goed verpakt Dus ik ga hier zeker vaker bestellen en heb zelfs alweer een nieuw model gepreordert Bedankt voor de goede service en tot het volgende model

geweldig

ik heb een mooie vracht wagen van kesbeke gekregen een mooi exemplaar erg blij mee

top bedrijf

mooie kwaliteit modellen.

Super der Service !

Es war echt schön mit euch zu arbeiten! Ich schaue öfter vorbei wegen paar Modelle!

Vriendelijk

Netjes in reactie en verzending

Goede services en pakket goed verpakt met breekbaar erop precies zoals het hoort....

Pre order zeer goed afgehandeld

lekker op tijd geleverd

lekker op tijd geleverd kan nu al beginnen met mijn kit

Netjes verpakt

Je zoekt en vindt besteld en snel geleverd fijn adres!

Gewoon goed

Makkelijk bestellen via de webshop. Gratis verzending boven de €174 is prettig, maar ophalen is ook nooit een probleem.

All as expected

Everything fine, well served model in good condition

Landmetersveld 219

7327KN Apeldoorn