Laden reviews...
184 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste reviews benadrukken snelle levering en zorgvuldige verpakking. De klantenservice wordt als vriendelijk en attent ervaren, met duidelijke communicatie. Het assortiment en de website komen positief uit de verf, wat resulteert in een overwegend positieve klantbeleving.
Goeie service dus erg tevreden over de miniatuurshop en eigenaar D
2 May 2026
Maico
Arnhem
mooie winkel mooi spul vlot opgestuurd.
22 April 2026
Rene
wieringerwaard
Meerdere keren bij Miniatuurshop besteld, ook vorige week weer een mooie WSI Volvo trekker besteld. Bestellingen komen altijd goed en zorgvuldig verpakt aan.
16 April 2026
Jan
Leidschendam
Voor het eerst besteld en ik was onder de indruk. Modellen worden zeer goed verpakt en keurig afgeleverd.
15 April 2026
Marc
's-Heerenberg
Altijd keurig netjes verpakt en goede communicatie
13 April 2026
Cor
Kampen
Gemakkelijk en snel dankjewel
10 April 2026
FFW
Boxtel
Szybka realizacja zamówienia , bezpieczna przesyłka i przede wszystkim niesamowicie miła obsługa . Polecam i z pewnością tu wrócę .
9 April 2026
Marcin
Polska
7 April 2026
Evertjan
Barneveld
Voor de eerste keer daar besteld, dus effe afwachten hoe het zal gaan. Het ging uitstekend
6 April 2026
Aalt
Putten
De miniatuurs zijn altijd keurig verpakt met de verzending.
4 April 2026
Hermanus Hans
RIDDERKERK
Gewoon goede service, korte reactietijd, no nonsens mentaliteit. Als ik een model zoek, gaat mijn voorkeur er naar uit om het hier te bestellen.
3 April 2026
Corné
Werkendam
Goede service, snelle verzending en prettige communicatie.
3 April 2026
Daan
Harskamp
Al diverse modellen besteld met goede levering.
1 April 2026
Marcel
Uitgeest
Mijn pakketje was zeer degelijk verpakt en snelle binnen echt top geregeld
28 March 2026
Erwin
Opijnen
Goeie service,en goede communicatie en een zeer goede ingepakte zending
23 March 2026
Nicolas
Schoten België
Super geregeld en je kan ook nog even mooi rond kijken zou er zo weer naar terug gaan
21 March 2026
Gerwin
Dodewaard
Order placed and out within 48 hrs great service
19 March 2026
Mike
Dufftown
goed verpakt en keurig afgeleverd.
13 March 2026
Marinus
EDE GLD
Die PayPal Gebühren, die normalerweise der Verkäufer trägt, werden in voller Höhe auf den Kunden abgewälzt. Das sieht PayPal sehr ungern, und als Kunde finde ich das auch nicht OK. Habe ich im Internethandel bisher auch so nur bei Miniatuurshop erlebt.
Beveelt niet aan
12 March 2026
Thomas
Köln
Goedenavond Thomas.
Je hebt bij het plaatsen van de order meerdere mogelijkheden tot het doen van een betaling. Helaas rekent Paypal 5% transactiekosten welke wij vanzelfsprekend doorrekenen aan de klant. Dit wordt ook duidelijk aangegeven zodra je kiest voor de betaaloptie Paypal d.m.v. een vermelding van een bedrag.
Ook staat het vrij om bij vragen vooraf een bericht aan ons te sturen zodat we dit vooraf kunnen uitleggen om dergelijke beoordelingen achteraf te voorkomen.
Hier in Nederland is dit een normale manier van facturering, ook binnen de websites is dit een standaard opgenomen procedure.
Mochten er verder nog vragen en of opmerkingen zijn dan horen we dit graag.
Prima service en snelle verzending
9 March 2026
Zeer klantvriendelijk Goede service
5 March 2026
Richard
Zevenaar
Très satisfait et SAV très réactif rien à dire
27 February 2026
Thibaut
campagne les hesdin
Snelle levering en prettig contact
27 February 2026
Reinier