Hele goede service en communicatie.

Netjes geregeld

Goed geregeld

Makkelijk te volgen .

Makkelijk om te bestellen en je krijg meteen te zien wanneer het geleverd wordt

Teleurgesteld

Helaas heb ik het model niet in orginele staat ontvangen

Top bedrijf en goede service

Doe al een poos zaken met Danny, een betrouwbare en eerlijke kerel die altijd voor je klaar staat en mooie spullen heeft. Je bent altijd welkom en hij heeft goed verstand van zaken. Zou tegen iedereen zeggen; hier bestellen;)

Super service

Service op en top netjes verpakt en snel geleverd

Goede en snelle service

Super snelle afhandeling en goed net model!

Goede staat van de modellen. Overzichtelijk email s . Snelle reactie op mijn email s. Na betaling volgende dag modellen in huis! Super geregeld allemaal! Zeer aan te bevelen.!

Lang moeten wachten op het model maar dat komt door de fabrikant, goed contact gehad en prima geleverd, snel bezorgd en uitstekend verpakt.

Alles volgens afspraak, snelle levering

Was op zoek naar een Vlastuin torpedo, zag dat jullie er nog 1 hadden, gelijk besteld en betaald en 2 dagen later stond hij al in mijn vitrine

top !!

Je moét bij miniatuurshop zijn,... ;-)

Prima bedrijf, komen hun afspraken na

Netjes een mailtje gehad,na lang wachten op minatuur, Binnen 1 dag na betaling binnen gekregen

Miniatuurshop met mega service

Goed geholpen

Snelle afhandeling van je bestelling.

Ik ben heel tevreden bij het bestellen en leveren van mijn artikel, leuke site en fantisch om naar te zien, heel goed bezig en bedankt.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en fijne communicatie

Was een prettige samenwerking en alles volgens afspraak komen hun beloofte na

Snel en correct.

Zeer snelle verzending, en produkt prima verpakt.

Perfecto

Todo muy bien y un trato profesional

Goeie afhandeling

Ik had alleen wel wat meer op de hoogte gehouden willen worden over de afleverdatum. Voor de rest een goeie afhandeling

Alles was gewoon goed niks op aan te merken.

Goeie service en nette goede omgang met klanten.

Goede service en zeer nette omgang met de klanten en ook meedenkend. Top service

Landmetersveld 219

7327KN Apeldoorn