komt afspraken na

een geweldige webshop , komt afspraken na

Top netjes en snel geleverd

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service.

Snelle levering en stevige verpakking!

Een duidelijke website waar je goed ziet wat je eventueel bestelt. Verzending van pakket: veel bedrijven moeten daar een voorbeeld aan nemen. Veel diversiteit van modellen. Minpuntje: verzendkosten pas vrij bij een prijs hoger dan € 175.00

Everything is perfekt!!

Everything perfect. One of my favorites in the model trade.

Wilde iets retour sturen, maar wilde dit toen annuleren. Toen werd ik gebeld door de klantenservice waarom en wat er mis mee was. Dit vond ik wel fijn de shop zat er gelijk bovenop. Hierna nog even een kort fijn gesprek gehad. Ik zou de winkel zeker aanbevelen. En ga hier zeker ook vaker bestellen, vanwege een mooie en logische website. Maar al helemaal door de goede service. Met vriendelijke groet, Navajo Rühl

Everything was fine.

Everything was fine. I will still buy here, thank you.

Perfekt, schneller Versand, gerne wieder

Perfekt, schneller Versand, gerne wieder

Goede en correcte afhandeling

Als zeer profesioneel en goede afhandeling

Goede snelle service en levering.

Vriendelijk en goede service

Vriendelijke ontvangt , netjes geholpen. Tijd voor praatje Leuke aanbeveling voor andere kopers.

goed tot prima.

Zeer mooi model van schenker zweden. Ik zag meerdere modellen alleen jammer dat die er niet meer zijn of uitverkocht.

Goede service, reageert snel en realistische prijzen

Goede en snelle service.

ervaring was goed, netjes te woord gestaan en toonde veel interesse in mijn hobby

Prima levering

Geen opmerkingen over het levertraject. Alles perfect en snel verlopen.

Snelle levering na bestelling.

Na het de bestelling geplaatst te hebben snel geleverd en en goed verpakt.

Nette snelle service

Nette snelle service

Snelle levering, goed contact

Zeer goede ervaring na een prettig telefonisch contact. Artikel op voorraad en binnen 48 uur in huis, wij blij en klant blij! Mocht er weer eens wat nodig zijn, weten we direct waar we moeten zijn.

Kommunikation - Freundlichkeit - Preis - Verand -

Mussehl Immobilien Makler GmbH Andreas Mussehl Vattmannstrasse 1 33100 Paderborn

Nou het is me goed bevallen

Goed bevallen zou zo nog een keer bestellen maar ook goed dat jullie deden bellen vond ik zo fijn Gr jay Engelbarts

een top winkel

een geweldige winkel komt afspraken na , snelle verzending

Super winkel

Een 10

Aardige man reageert snel Snelle levering en goed te volgen via track en trace Model keurig verpakt en een goede service Veel keuze in modellen

The owner of the shop is awesome ; )

awesome models and awesome boss,highly recommend

Snelle levering en perfect te volgen via track & trace

De bestelling geplaatst iets voor middernacht. De volgende dag alle gegevens over de bezorger en de datum. De volgende dag reeds geleverd. Tijd tussen bestelling en levering slechts iets meer dan 36 uur. Prima.

Landmetersveld 219

7327KN Apeldoorn