Filters

10

Dienstverlening top!

Energie Inspectie heeft bij ons een basisopname verricht waaruit een energielabel naar voren kwam waar we als aanvrager het niet mee eens waren. Het energielabel is opnieuw onder de loep genomen met additionele informatie: we zijn toch op een ander, beter energielabel uitgekomen. Ik kan hier in zeggen dat de inspecteur open stond voor vragen en opmerkingen. Daarnaast heeft hij adequaat en snel gehandeld om ons van het juiste energielabel te voorzien. Ondanks het meningsverschil is de aanvraag voor ons door de inspecteur/Energie Inspectie perfect afgehandeld. Bedankt Marc!

 • Aanbevelen? Ja
2

Uitkomst was gewoon slecht

In 2022 hebben wij ons huis aangepakt omtrent verduurzaming en isolering. Destijds hadden wij een energielabel D en wouden hier graag van af. Energieinspectie laten komen om ons huis te voorzien van een nieuw label. Nieuwe label kwam uit op een B. Naar ons gevoel klopte dit niet. Enige advies wat wij kregen om een hoger label te krijgen was 6 zonnepanelen extra laten installeren. De keuring opnieuw laten uitvoeren bij een ander bedrijf. Komt uit op A++. Kort gezegd, zonde van ons geld geweest. €300 betaald voor een label wat werkelijk nergens naar sloeg

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

[bericht 24 juni 2024] Beste mevrouw Brussel, N.a.v. het contact over uw feedback Is het jammer genoeg niet gelukt om samen met u de verschillen in beide dossiers met elkaar te vergelijken. We weten dan ook niet of het door ons afgegeven energielabel onvolkomenheden bevat. Tot dusver baseren wij ons op onze inspectie en dossier en staan wij achter de gemaakte keuzes qua invoer t.b.v. het energielabel. Mocht u er desalniettemin alsnog voor openstaan om de juistheid van het energielabel te onderzoeken, waarbij de uitkomst niet leidend is, neem dat gerust contact met ons op. Vriendelijke groet, team Energie Inspectie [bericht 3 juni 2024] Goedemiddag mevrouw Brussel, Wellicht overbodig, maar graag ontvangen wij een reactie op onze e-mail en worden we in de mogelijkheid gesteld om te reageren op uw feedback. Alvast bedankt voor uw reactie. Vriendelijke groet, Team Energie Inspectie [bericht 31 mei 2024] Beste mevrouw Brussel, Bedankt voor uw feedback, graag komen wij hierover in contact met u om na te gaan hoe een en ander is verlopen. Kunt u daarom uw telefoonnummer doorgeven en het adres waar het om gaat? We worden graag in de mogelijkheid gesteld om opheldering te geven over onze inspectie en bevindingen. Alvast bedankt voor uw reactie. Vriendelijke groet, Team Energie Inspectie

6

Uitgebreid onderzoek

Het onderzoek was behoorlijk uitgebreid, gegevens werden getoetst aan facturen, wanneer niet aanwezig dan werd het moeilijk / discutabel. Rapport volgens mij niet helemaal naar bevindingen ingevuld, voor verbetering vatbaar. Verbruik versus opwekking panelen niet meegenomen waardoor gegevens niet juist. Energie label zoals gepresenteerd mijns inziens te laag ingeschaald, hebben we in een later stadium nog contact over. Betreffende warmte / wooncomfort in de zomer geheel onjuist, aanwezigheid markiezen niet meegenomen.

 • Aanbevelen? Nee
2

slecht

Het resultaat is onbegrijpelijk!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste meneer Attema, Bedankt voor uw feedback. We zien dat u dit vandaag ook kenbaar heeft gemaakt via de e-mail en we worden graag in de gelegenheid gesteld om u hierover uitleg te geven alvorens bovenstaand rapportcijfer definitief wordt gemaakt. De collega die bij u is geweest neemt binnenkort contact met u op om uw vragen te beantwoorden. Vriendelijke groet, team Energie Inspectie

3

niet al te best

de betaling liep niet naar behoren heb twee keer overgemaakt maar wil het teveel betaalde graag retour

 • Aanbevelen? Ja
4

punten van kritiek

Van te voren wordt gevraagd alle benodigde documenten te mailen, hier wordt echter door u voorafgaand aan de afspraak niks mee gedaan. Tijdens de beoordeling, ter plaatse moet alle documentatie alsnog beoordeeld en doorgenomen worden door de inspecteur. Inspecteur was te laat op de afspraak, dit werd pas later doorgegeven dat de afspraak verlaat was. Bij het verstrekken van het energielabel is uiteindelijk, ondanks inspectie en versturen van benodigde documentatie niet compleet. De vloer is geïsoleerd, maar dit is niet terug te vinden in het energielabel.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Van Opzeeland, Bedankt voor uw feedback, we nemen dit ter harte. U heeft reeds contact gehad over uw bevindingen en vragen. Fijn dat hiermee opheldering is gegeven. Vriendelijke groet, team Energie Inspectie

10

Vakkundige vaststelling energielabel

Alles was door ons goed voorbereid met facturen en het goed toegankelijk maken van te bekijken apparaten. Dit was voorafgaand aan de inspectie duidelijk meegedeeld, zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan. Door de medewerker werd alles nog een keer duidelijk toegelicht over hoe het hele proces zou worden uitgevoerd. Complimenten en het duurde 4 werkdagen voordat wij ons energielabel hadden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg tevreden

De inspecteur kwam op de afgesproken tijd en ging snel door het huis heen. Het label had ik ook snel binnen, super! Erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Ik ben enorm te spreken over de service. De inspecteur was zeer kundig en ervaren. De uitleg was helder en to-the-point, net wat ik nodig had. Ontzettend bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitermate tevreden over aanpak en resultaat

"Ínspecteur' laat een kundige indruk achter en stelt adequate vragen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nette man

Keurig netjes volgens afspraak. En vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel aandacht besteed aan de meting.

Prettige kundige meting.

 • Aanbevelen? Ja
1

Niet professioneel, werknemer duidelijk niet capabel

De " inspecteur " was duidelijk niet capabel, kon ondanks dubbele meting niet vaststellen dat er 20 cm dikke dakisolatie aanwezig is ! , enorm veel geld betaald voor een A label wat minstens A plus moest zijn, in de beschrijving staat nota bene bij zonnepanelen ( niet aanwezig ) terwijl er maar liefst 36 ! Zijn ook is een zonneboiler daar staat ook nee achter! Er zelfs 30 heatpipes aanwezig! moet die inspecteur niet naar Pearle ? ? zijn Hoe onprofessioneel bedrijf is dit !

 • Aanbevelen? Nee
10

Duidelijke uitleg gehad over te verrichten werkzaamheden.

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
10

goed geregeld

ervaren personeel deskundig werk geleverd

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima en duidelijke communicatie met Energie Inspectie en op de dag van de inspectie een vriendelijk

Positieve ervaring

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk geholpen

Beviel goed

 • Aanbevelen? Ja
8

professioneel

high tech. met duidelijke uitleg

 • Aanbevelen? Ja
2

Verkeerde woning een label van toegestuurd gekregen

Slecht dat je een verkeerde label van een ander huis krijgt toegestuurd.

 • Aanbevelen? Nee
9

goede deskundigheid voor het bepalen van het energielabel

goede deskundigheid voor het bepalen van het energielabel

 • Aanbevelen? Ja
9

Professional

Young and dynamic personnel with good approach towards guests, they are professional yet humble.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Uitstekende uitleg over inspectie van het appartement, duidelijke uitleg over de bouwtechnische voorschriften , je leert er van. Erg tevreden dus , Ook de prijsstelling was dik in orde. Bedankt en tot de volgende opdracht.

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel

Gaan goed en snel te werk en komen gemaakte afspraken na. Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
8

Afspraak maken ging prima

De inspecteur kwam op de afgesproken tijd en de papieren lagen klaar dus even door het huis en klaar was het een leerzaam project!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ging heel soepel en dachten goed mee

Snel geregeld. Bij twijfel tussen uiteindelijk label werd verdere detail info gevraagd om juiste label te halen.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Archimedesweg 20

8912AK Leeuwarden

058 30 31 100

[email protected]

Over Energie inspectie

Energie Inspectie helpt met het verduurzamen van vastgoed. Met een team van ervaren energie adviseurs en consultants, helpen wij particulieren, overheidsinstellingen en bedrijven met het verkrijgen van inzicht in hun energierekening en de mogelijke energie bespaarmaatregelen. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 7 jaar en is uitgegroeid naar een team van meer dan 30 werknemers. Vanuit het kantoor gevestigd in Leeuwarden bedienen wij heel Nederland. Energie Inspectie wordt gekenmerkt door een nuchtere, Friese, laagdrempelige en oplossingsgerichte aanpak. De afgelopen jaren heeft Energie Inspectie een grote bijdrage geleverd aan het verduurzamen van vastgoed. Denk daarbij aan het verduurzamen van 25.000 huurwoningen en duizenden particuliere en zakelijke objecten. Waarbij in de uitvoering de nadruk heeft gelegen op het isoleren van de gebouwen en het verbeteren van de technische installaties. Ons doel is om klanten aan de hand van haalbare plannen en concrete maatregelen energie te laten besparen en een duurzaam klimaat door te geven aan de volgende generatie.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.