Was prima.

Zij he ben hun werk gedaan. En dat was goed.

vlotte realisatie en prettig contact

Lekker vlot ingepland, rapport ontvangen en ook belangrijk open en prettig contact.

Vakkundig en netjes

Vakkundig en netjes

Rapport niet helemaal juist

In het rapport is vermeld dat er geen mechanische ventilatie aanwezig is maar die is er wel. Ik heb zelf aangegeven dat deze 8 jaar geleden vervangen is. Slordig

het is en blijft een kille inspectie

Allereerst een aardige jonge man, die zijn werk doet, en niet meer. Al denk ik, het rapport lezende, dat hij de buitenluiken niet gezien heeft, ivm de opmerking oververhitting in de zomer, en ook heeft hij, of ik kan het niet lezen, de grote glasvlakken niet bemerkt als ++ glas. Een tip, maar misschien wordt het dan duur, maar daar kunnen de mensen dan voor kiezen, om naast de inspectie een gesprek aan te gaan wat er nog verbeterd zou kunnen worden, en/of dat economisch haalbaar is. Maar wat is economisch haalbaar, want wat in januari niet ec. haalbaar was, is dat nu misschien wel met deze hoge prijzen.

Vriendelijke medewerker, deskundig

Prettig contact, snelle afhandeling

afspraken konden op korte termijn gemaakt worden. Ze werden nauwkeurig nagekomen. Contact met de medewerker was prettig. Ook uitlsag kwam binnen de afgesproken tijd.

goede ervaring

ik had niet verwacht dat de inspectie zo zorgvuldig werd uitgevoerd en ben blij dat het een label A heeft opgeleverd.

Prima, snel klaar en ook snel de documentatie

Snel zakendoen wat er fijn was aangezien wij ons huis willen verkopen

Professioneel

Snel en vakkundige meting, vriendelijk

Snel, zorgvuldig en vriendelijk

Prima gedaan. In overleg de afspraak ook naar voren kunnen schuiven, er werd mee gedacht, dat is fijn. Afhandeling ook prima en snel.

Prima inspectie, al had ik wel hoop dat het label er wat sneller zou zijn. Hadden een klein beetje haast.

Correct

Professioneel en Serieus Leggen de lat hoog

Snelle geregeld

Ging allemaal snel en voorspoedig

Snel en professioneel

De afspraak was snel gemaakt. Het rapport was er na enkele dagen.

Weet waar ze het over hebben

Zeer kundig en een heel goede uitleg .

Goede vlotte service

Snel aan de beurt. Vriendelijke man. Snelle uitslag.

Zeer goed!

Volgens afspraak is mevrouw Gomez bij ons geweest voor de inspectie tbv een energielslabel. Wij zijn tevreden zij heeft ons het een en ander uitgelegd en ook geadviseerd aangaande deze inspectie.

Snel en Deskundig.

Na mijn contact, binnen 3 dagen een energieinspekteur over de vloer gehad, die zeer deskundig was, dat kon je aan alles merken. Deze man was in een half uur klaar, binnen een week kreeg ik een energielabel die omhoog schoot van C naar A, 10 jaar geldig en geregistreerd bij het kadaster. EEN GEWELDIGE ERVARING, KAN IK IEDEREEN AANRADEN, temeer omdat ik bij andere aanbieders maanden zou moeten wachten en meer zou moeten betalen. Energie Inspectie is top!

Vlot snel en accuraat!

Vlotte vriendelijke behandeling, snel afspraak en goede uitleg hoe en waarom. Label kwam vlot via mail! Gewoon top !

slordig werk

Slordig werk met vele fouten.

Bijna goed

Het verschil tussen label B en A = 0,75. Als we iéts meer gevraagd/gekeken was het gewoon A geweest. Ik weet normen zijn normen, maar zo’n klein verschil…..

goede ervaring

Professioneel, snel.

opvallend onopvallend

Het duo ging rustig zijn gang. Het resultaat viel niet tegen.

Prima verlopen inspectie

De inspectie was bij ons snel en naar verwachting verricht. Vriendelijk en vakkundig personeel

Lange Marktstraat 1

8911AD Leeuwarden

Over Energie inspectie

Energie Inspectie helpt met het verduurzamen van vastgoed. Met een team van ervaren energie adviseurs en consultants, helpen wij particulieren, overheidsinstellingen en bedrijven met het verkrijgen van inzicht in hun energierekening en de mogelijke energie bespaarmaatregelen. Ons bedrijf bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is uitgegroeid naar een team van meer dan 25 werknemers. Vanuit het kantoor gevestigd in Leeuwarden bedienen wij heel Nederland. Energie Inspectie wordt gekenmerkt door een nuchtere, Friese, laagdrempelige en oplossingsgerichte aanpak. De afgelopen jaren heeft Energie Inspectie een grote bijdrage geleverd aan het verduurzamen van vastgoed. Denk daarbij aan het verduurzamen van 25.000 huurwoningen en duizenden particuliere en zakelijke objecten. Waarbij in de uitvoering de nadruk heeft gelegen op het isoleren van de gebouwen en het verbeteren van de technische installaties. Ons doel is om klanten aan de hand van haalbare plannen en concrete maatregelen energie te laten besparen en een duurzaam klimaat door te geven aan de volgende generatie.