Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
enig we kunnen nu met veel meer ruimte douchen zonder dat de andere spullen nat worden(ouderwetse weegapparaat, wasmand, vloerkleedje) het aardige is dat de wand zo neer te zetten was, zonder enig geklus.
26 March 2023
Frank Straatemeier
Groningen
Snelle levering, goed verpakt, mooi glas, doen wat ze beloven
3 February 2023
Charlotte
Arnhem
Snel geleverd en goede communicatie. Goed bereikbaar via chat en mail en snel antwoord bij vragen.
9 October 2022
Lorenzo
Amsterdam
goed product en snelle levering.
22 April 2022
Rolf Bloem
Voorschoten
bij het monteren was reeds één poot gebroken (zeer zwakke kwaliteit)
5 April 2022
Mady
Anderlecht
super snelle service, en makkelijk te plaatsen.
5 April 2022
Helma Reurslag
Laren (gld)
We gebruiken deze achter onze kookplaat in de open keuken die grenst aan de kamer. Daarmee komen er geen spatten en vlekken de woonkamer in. Perfecte oplossing
1 April 2022
Peter
uden
zeer mooie kwaliteit , zware inox voeten en goede bescherming bij uitpak van de folie Voldoet helemaal aan verwachting!!
14 March 2022
stephanie
westmeerbeek
De levering volgde erg snel op de bestelling online.
14 March 2022
Valerie
Geel
Snel geleverd maar kwetsbaar scherm dat vrij snel kapot ging (steunen braken af). Maar prima opgelost met kosteloze vervanging door een scherm met betere (metalen) steunen.
25 February 2022
Tonnie
Zaltbommel
In mijn vorige review was ik niet positief omdat er al direct een pootje stuk ging. Na een aantal weken kreeg ik zonder problemen een nieuwe opgestuurd met een excuusmail dat dit zeker niet de bedoeling was. Zo hoort het!
5 October 2021
Hans
Apeldoorn
Eén steun van het scherm was na 1 dag normaal gebruik al stuk. Bij lichte druk (bijv neerzetten) was deze doormidden gebroken.
7 September 2021
Hans
Apeldoorn
Ik ben zeer positief over PlexiDirect. Heb bijvoorbeeld een spatscherm gekocht waar na een aantal weken een pootje van afbrak. Wordt er zonder morren en gratis een nieuwe verzonden. Echt TOPservice!
6 September 2021
Edwin
Deventer
besteld,betaald en geleverd,alles was correct
1 September 2021
BVBA PATISSERIE DEDRIE Dedrie
VEURNE
Overzichtelijke website, gemakkelijk het juiste model en maat gevonden, de dag nadien al geleverd!
17 August 2021
Véronique
Haasdonk
Mooi baliescherm en snel geleverd! Wij zijn zeker tevreden over onze eerste bestelling!
16 August 2021
Margaux
Hoeselt
Had zelf foutje gemaakt met bestellen geen enkel probleem en mocht het retour sturen en wordt zonder probleem gecrediteerd.
15 August 2021
Chris
Beusichem
Zeer goede ervaring als nieuwe klant. Snelle service correct afgehandeld levering ontvangen op afgesproken datum.
5 August 2021
Ivonne
Antwerpen
Ik ben zeer tevreden over aanbod, website, gekozen product (scherm met voetstwunen en handvat) en de geleverde kwalitwit.
31 July 2021
H.
Etten leur
Snel geleverd, voldoet aan verwachting
31 July 2021
Erik
Tilburg
het product is niet bezorgd!
28 July 2021
Farhad
Ridderkerk
Goed product, de VALI Tafelvoet, netjes verpakt en vlot bezorgd. Ik raad PlexiDirect aan.
19 July 2021
Diana
Ridderkerk
prima product
18 July 2021
jules Gabriels
Balen
Wij zochten voor het RTM Museum in Ouddorp een aantal balieschermen en vonden die op de website van PlexiDirect.nl Direct besteld en de volgende dag het geheel goed verpakt in huis gekregen.
12 July 2021
RTM-ouddorp.nl
Ouddorp
Het enige waar ik moeite mee had is de foto waar de afmetingen opstaan, de opening is geen 30cm maar 50cm. De hoogte van het plexiglas op de foto zegt 75cm terwijl wanneer je aanklikt voor een aankoop het maar 65cm is. Voor de rest kwalitatief goed en correct in prijs.
3 July 2021
Tinne
Blankenberge
PlexiDirect is leverancier van kunststof schermen en bijbehorende accessoires. Ook bestellingen op maat behoren tot de mogelijkheden.
Eckertstraat 14
8263 CB Kampen