Snelle levering. Super klantenservice.

We hebben een baliescherm besteld en deze kwam gebroken binnen. Verpakking was goed, maar bij vervoer is er toch een hoek afgebroken. Na contact met de klantenservice van PlexiDirect hebben we de volgende dag al een nieuw scherm ontvangen. Top!

Goede en snelle service!

Goede en snelle service. Kwaliteit van de bestelde producten zijn goed en betaalbaar.

goede service

goed kwaliteit, goed service

Snelle levering, prijs kwaliteit conform de markt

Snelle levering, prijs kwaliteit conform de markt

Supersnelle levering, mooi materiaal.

Jullie hebben ' maatwerk ' geleverd!

Fantastische service en snelle leveringen!

Wij zijn ontzettend tevreden met de service van Plexidirect.

zie hieronder

Het scherm past perfect en biedt privacy doch niet vervreemdend naar de cliëntêle.

Mooi product en snel geholpen

Verder vriendelijk geholpen en de prijskwaliteitverhouding is prima in orde.

Klantvriendelijk en snelle levering

Klantvriendelijk en snelle levering ondanks topdrukte

Snelle levering, perfecte service, goede prijs

Snelle levering, perfecte service, goede prijs

Prima kwaliteit materiaal en snelle levering, maar...

Wat ik jammer vind is dat er wel gezegd is dat je kan boren en zagen in plexiglas, er niet aan mij is gezegd dat dit met plakband, of de folie die er nog op zit beter gaat. Helaas door het ontbreken van die belangrijke info door de medewerker aan de telefoon vooraf, is er schade ontstaan. Verbeterpunt is dan ook duidelijker communicatie en informatie aan de klant.

Eckertstraat 14

8263 CB Kampen

06 – 5249 2097

Over PlexiDirect.nl

PlexiDirect is leverancier van kunststof schermen en bijbehorende accessoires. Ook bestellingen op maat behoren tot de mogelijkheden.