Oke

Correct zoals afgesproken afgeleverd .

In België niet verkrijgbaar en bij jullie vlot kunnen bestellen.

nette levering

goede communicatie, nette levering! Betrouwbaar

Uitstekend, zoals verwacht!

Mijn complimenten, had twee maal siroop besteld voor de slushie machine. Werd geleverd op de aangegeven datum, netjes verpakt en goede producten. Zou zeker in de toekomst hier weer bestellen!

Mijn bestelling is snel geleverd en was goed verpakt. Alle glazen zijn zonder breuken aangekomen.

Zeer tevreden over

Haribo mega roulette besteld alles dik in orde

Uitst

Goede prijs

Gewoon goed

Gewoon goed, alles makkelijk te vinden, betaling gaat vlot en de levering ook. Alles prima verlopen, tot de volgende keer maar weer.

niet tevreden over de wijze van verpakken en verzenden

Helaas kwam de levering beschadigd aan, enkele flesjes waren gebroken en de gelekte limonade maakte de hele zending plakkerig. Ook werd het in twee delen geleverd, ik had juist voor jullie gekozen omdat er op de website stond dat voor 12.00 uur besteld, de volgende dag al geleverd. Ik heb op dinsdagmiddag besteld, dus ging uit van levering op donderdag. Het werd deels donderdag, deels vrijdag en deels beschadigd dus.

Netjes verpakt zoals het hoort

duidelijk en snel

ik zocht wat uit met een duidelijk omschrijving erbij makkelijk betalen snel geleverd

Monin, kiezen uit vele smaakjes

Goede en vlotte levering. Prijs-kwaliteit goed en korting leuk meegenomen. Alles correct en veilig verpakt. Spijtig dat er 1 gekozen smaak niet leverbaar was.

Geweldig, de ouderwetse NUTS.

Vroeger was ik al gek op een NUTS. Je kunt deze bijna nergens meer kopen. Bij Compliment wel, en snel geleverd.

beste prijs

Correct en snelle bediening aan de beste prijs

Snel netjess!!

Goed overzichtelijk, snel en zeker betaalbaar. Heel blij met onze aankopen.!!

Goed en snel geleverd

Mijn bestelling is goed verpakt en snel geleverd

Alles goed verlopen, ben erg tevreden.

uitstekend

snelle levering,goede prijs,heerlijke producten

Perfect kon niet beter

Zoals gebruikelijke goede service.

Alles was goed geregeld

Ontevreden

Mijn bestelling is twee keer vertraagd ben hier absoluut niet te spreken over....

Altijd goede service

Je vult de datum in wanneer je de bestelling wilt en het word altijd netjes geregeld.

zeer tevreden

veel keuze, ruime beschikbaarheid en correcte prijs

heel goed

heel goede ervaring over heel de lijn

Supersnel

Makkelijk besteld, snel geleverd in een stevige verpakking. Ideaal.

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.