Goed behandeld

Ik ben tevreden over het product

zeer goed

Vlugge levering van de bestelling, goede producten

Slecht

Hoge verzendkosten..nu zijn ze net zo duur als in de winkel,,

prima service

Veel keus en snelle bezorging

Iiii88

Veder geen uitleg nodig het is gewoon toppi

Klasse

1e maal besteld maar niet te de laatste keer. Bedankt.

Goede producten snelle levering helemaal top

Goede producten snelle levering helemaal top

Normaliter haal ik de zoethoutjes bij de supermarkt, maar die had er al weken geen meer. Voor de eerste keer hier besteld en snel geleverd

alles is prima verlopen.

Bezorgen kan sneller.

ßuper

Heerlijk en Super verpakt en keurig geleverd

zeer tevreden

tevreden en snel geleverd

...

...

Geweldig fijne snelle levering

Fijne site en snelle levering prima

Heldere webshop, hoog kwaliteit goederen, en snel geleverd!

Wij hebben precies kunnen vinden wat wij wilde bestellen. Top! Daarna was onze bestelling snel en netjes afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden met Compliment.nl.

Super snel geleverd

Zeer snelle levering , en netjes verpakt

Bestelling zoals afgesproken verzonden.

Uiterst tevreden

eenvoudig bestellingsproces en snelle levering (de volgende dag) van de gekochte mini dusters en dat bovendien tegen een goede prijs

Super service en top kwaliteit

Goede site, snelle levering en top service

heel goed

alles was na wens

Snel en netjes

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, goede prijzen en snelle levering. Communicatie rondom bestelling is ook goed.

Snelle levering en topkwaliteit

Snelle en voortreffelijke levering. Goedkopere koffie dan de supermarkt.

Snel geleverd.

Wat op de site staat word geleverd en op tijd. Ook erg fijn dat de houdbaarheid van het artikel nog een jaar mee kan. Had drankje gekocht wat volgens mij geen hardloper is en bijna nergens verkrijgbaar. Erg tevreden over!

Nette en snelle afhandeling en bezorging

Goeie producten en correcte en snelle levering

Goeie producten en correcte en snelle levering

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.