Supersnel

Makkelijk besteld, snel geleverd in een stevige verpakking. Ideaal.

Ik ben er tevreden over

Prima service, snel en correct

Uitgebruid assortiment, goede prijs super fijne service. denken met je mee..

Altijd tevreden met de producten.

Wat ik bestel wordt zo snel mogelijk geleverd, en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en/of smaak van de producten.

Snelle Service en Vriendelijk!

Super vriendelijk contact met een collega gehad, en zij dacht goed mee met onze wensen. Bestelling snel geleverd, TOP!! En de prijs was ook heel goed.

Goede service, makkelijk besteld, snel geleverd

De website is overzichtelijk, wordt goed verpakt geleverd en de levering is snel.

voor de hele scheen schepjes geregeld. l

snel en simpele manier om de 300 ijsbekertjes te bestellen

Normaal geen probleem

Niet op voorraad

Snel en voordelig

Na zoeken naar de koffiebonen ,kwam ik op deze site , en tot mijn grote verbazing, veel voordeliger

Prima levering en het product keuring verpakt.

Hartstikke goed!

Ik was opzoek naar iets specefiek, en dat heb ik hier gevonden. Omdat het assortiment best groot is, heb ik maar meteen gebruik gemaakt van de gelegenheid om er nog wat bij te bestellen. Alles is geleverd volgens afspraak. Tevreden klant!

Goede producten, goede prijs

Geleverd op datum van mijn voorkeur. Erg tevreden met de geleverde slushi siropen Was ook goed verpakt.

Producten zoals besteld perfect en voor een nette prijs en netjes bezorgt. Service houd dat zo en ga zo door.

Bestelling was er snel, alles duidelijk in mails

Snelle, correcte levering

Pakketten worden altijd snel en correct geleverd.

vlotte bestelling, vlotte levering.

meer moet dat niet zijn.

Nadat bleek dat er geen voorraad genoeg was, kreeg ik snel het geld terug

produkt voldoet aan de verwachtingen

zoals de titel het zegt. Het product heb ik al in gebruik en voldoet aan mijn verwachtingen

De naam zegt genoeg

Bierglazen besteld, snel geleverd en geen breuk.

Prima en snel

Zo gemakkelijk kan het zijn......

Altijd dik in orde

Ik kende Compliment al door bestellingen via een partner. Toch eens kijken :) Ja, gewoon beter rechtstreeks bestellen en de service is identiek: zorgvuldig, snel en uitstekend verpakt! Veel dank!

Gewoon prima geregeld

Niks op aan te merken

Zo hoort een citruspers eruit te zien.

Zo hoort een citruspers eruit te zien, geen bewegende delen en roestvrij staal, perfect!

Uitstekend goede service heel tevreden

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.