Nadat bleek dat er geen voorraad genoeg was, kreeg ik snel het geld terug

produkt voldoet aan de verwachtingen

zoals de titel het zegt. Het product heb ik al in gebruik en voldoet aan mijn verwachtingen

De naam zegt genoeg

Bierglazen besteld, snel geleverd en geen breuk.

Prima en snel

Zo gemakkelijk kan het zijn......

Altijd dik in orde

Ik kende Compliment al door bestellingen via een partner. Toch eens kijken :) Ja, gewoon beter rechtstreeks bestellen en de service is identiek: zorgvuldig, snel en uitstekend verpakt! Veel dank!

Gewoon prima geregeld

Niks op aan te merken

Zo hoort een citruspers eruit te zien.

Zo hoort een citruspers eruit te zien, geen bewegende delen en roestvrij staal, perfect!

Uitstekend goede service heel tevreden

Fijn en snel geleverd

Hele snelle service en altijd snel bezorgt

Was prima en mooi optijd geleverd

Super tevreden

Men Word prima op de hoogte gehouden met de bestelling en wij kunnen zodra dit binnen is weer even voort, ga zo door

Top levering

Alles is zoals het beschreven is. Het is goed en netjes verpakt. Geleverd op de dag en jet tijdstip zoals er werd aangegeven

Alles oké

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Verder niet zo veel over te vertellen, was prima verzorgd

Makkelijk om te bestellen en een snelle levering. Ik ben een tevreden klant

5 stars

Peefect i live it

Prettige site, snelle levering.

Makkelijk site om te bestellen, snelle levering. Nieuwe smaak besteld van Hoppe Bakkerstrots. Erg lekkere koekjes.

goede service

De producten zijn uitstekend en de service is goed

Goed snel en gemakkelijk

Gemakkelijk bestellen Goed assortiment Snelle levering

Snel

Snelle correcte levering de dag na bestelling..

Oke

Is goed aangekomen, bedankt

Snel besteld, snel geleverd!

Bestelling niet goed overgenomen. Anders als besteld

Een beetje jammer. 10 doosjes met mint snoepjes besteld 150 stuks. Gekregen 12 doosjes a 50 stuks? Mail gestuurd geen reactie. Helaas geen oplossing. Dan maar retour, met verzendkosten:( Aanrader?

Kauwgom ballen weggegooid

Na twee keer kauwen keihard Niet te doen

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.