goed product

Snelle levering en duidelijke site !

Zeer tevreden ! Product snel gevonden , goede prijs en snelle levering!

Buitenlandse chocola voor een lage prijs

zie boven

goed product

ik heb vvoor me gezin als tussendoortje op school

Ruime keuze

Ruime keuze in producten.

Makkelijk te bestellen

Makkelijke en overzichtelijke wenshop

Doos ontvangen met drop, door het vervoer helaas 2 zakken kapot gegaan. Van Compliment een volledig nieuwe doos toegestuurd gekregen, Super!!!

prima service

prima service

stipt en snelle levering

Altijd keurig op tijd geleverd, mijn product[pindakaas] is ook altijd voorradig

het ging vlot

het ging vlot en ging gemakelijk

duidelijk en snel

Koffie besteld die ik steeds moeilijker kan krijgen. Op voorraad en snel bij mij thuis

goede duidelijke webshop scherpe prijzen

ik kon alles makkelijk vinden en zag aantrekkelijke prijzen

Prima afhandeling!

Vanaf bestelling tot levering alles duidelijk en compleet.

Levertijd niet volgens afspraak

Vanwege tekorten bij mijn reguliere leverancier ben ik uitgeweken en bij jullie terecht gekomen omdat de levertijd vandaag besteld voor 12:00 morgen in huis. Echter is dit niet het geval en wordt het pas vrijdag geleverd. Dus de keuze om bij jullie te bestellen heeft echter geen nut gehad in betrekking tot levertijd. Jammer. Misschien de beschikbaarheid beter aangeven op jullie webshop.

Voor 12:00uur besteld volgende dag in huis!

Duidelijke site

Mooie site

Mooie overzichtelijke site,groot assortiment. Veel verschillende soorten van alles.

Super goed, snelle service, fijn dat factuur direct per mail komt

Gewoonweg prima ! Een compliment (alhoewel dit wel vaker zal worden gezegd :)

Super fijn bedrijf! Bij een mail krijg je snel reactie terug, artikelen zijn niet altijd goed te vinden, maar met wat snel online hulp is dat snel opgelost

100% betrouwbaar en snel!

Ze doen en leveren wat ze beloven, top!

Veel soorten en overzichtelijke site

Leuke variatie voor kinderen aan snoep

Goede prijs, snelle levering

Omdat deze koffie overal uitverkocht was in de winkel kwamen we hier online terecht. Goede prijs, snelle levering. Klein aandachtpuntje is de verpakking. Doos was niet erg sterk waardoor deze beschadigd was. Daardoor 1 pak niet meer vacuum. Deze hebben we toen maar als eerste opgemaakt. Verder echte aanrader!

Helemaal goud!

Zeer fijne samenwerking waarin goed met ons werd meegedacht. Ik kan niet anders dan een complimentje geven :)

Goede bestelling

Voor het eerste keer heb ik besteld bij Compliment.nl heel goeie prijs en makkelijk te bestellen. Goede Service.

Goeie prijs en snelle levering

Ik zocht kleine zakjes tijgernootjes en bij de meeste sites betaal je de hoofdprijs. Compliment was juist voordelig en levert snel.

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.