prima webshop

gezocht op snacks en drankjes voor leerlingen, heel makkelijk en overzichtelijk

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service en kwaliteit

Snelle levering en standaard korting

Vanaf het begin werd er snel gereageerd en hebben ze een kortingscode voor mij specifiek gemaakt die ik bij elke bestelling kan plaatsen. Ze leveren daarnaast ook snel.

Complimenten

Doen wat ze vertellen! Besteld voor 12uur, dag erna in huis. Prijs is prima. Vriendelijk personeel aan de telefoon. Complimenten voor jullie.

Ben cok memmum kaldim.Herkes tavsiye ederim ilgi ve kalite mukemmel

Hepsi cok guzel Ilgi ve kalite mukemmel Musteri olarak herkes tavsiye ederim Fiatlar cok uygun ve kaliteli

Overzichtelijk

Overzichtelijk. Site is duidelijk door de kleurstelling en forse letters. Ze hebben de artikelen die ik wil hebben. Dat is voor italiano nergens het geval.

Snelle en correcte service tegen een gunstige prijs

Prima service, goed assortiment en gunstige prijs.

altijd een prima levering

Als ik bestel weet ik altijd zeker dat ik het snel in huis heb, en altijd goede kwaliteit

Goede website

Goede prijzen en snelle verzending !

Gemakkelijk te bestellen

Bestelling ging vrij vlot, gemakkelijk en betaalbaar.

Makkelijke site om te bestelen

Makkelijke site om te bestelen tegen goede prijzen.

Voor mijn bestelling zeker de goedkoopste

Moet de bestelling nog binnenkrijgen maar goedkoper heb ik de Paulaner Glazen niet kunnen vinden

Eenvoudig bestellen en prima prijs

Steeds de laagste prijs en snelle correcte levering.

Prima bedrijf

Wordt snel en keurig geleverd

prima!

prima!

Goede kwaliteit voor goede prijs

Levering was een paar dagen verlaat maar kwaliteit en prijs zijn goed.

Snelle levering en uitstekende producten!

Jullie hebben toffe dingen en heel goedkoop

Uitstekende service

Ruime keuze en snelle bezorging.

makkelijk om te bestellen

Het was de eerste keer, ik wacht de bestelling met ongeduld af. Als het goed is krijg ik morgen mijn bestelling am in huis.

Eenvoudig te bestellen

Al enige keren een positieve ervaring met compliment.nl

Tevreden van de service

Een eerste bestelling gedaan en de afhandeling ging vlot , met die gedachte ga ik regelmatig een bestelling doen bij compliment .

Levering was slecht geleverd en kwaliteit product zeer slecht geen gehoor

Ik heb energie blikjes besteld die kwamen binnen dat was al zeer slecht geleverd.... de kwaliteit van de blikjes is erg slecht trekken vacuüm en sommige blikjes zijn zo goed als leeg en bevatten geen prik.... ontzettend veel weggegooid en contact opgenomen maar nu al meerdere mails verstuurd en krijg geen gehoor... weggegooid geld

Snelle en accurate levering. Gemakkelijke site

Dit was de eerste keer dat ik er bestelde. Gunstige prijs en snelle levering.

Goede service en zeer klantvriendelijk

Bij toeval bij Compliment uitgekomen toen ik aan het zoeken was naar een nieuwe koffieleverancier. Vakkundig en vooral vriendelijk geholpen.

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.