Lekker en smaakvol

Snel bezorgd en smaakvol en niet duur

Snelle levering Faire prijzen

snel en netjes geleverd.

goede en snelle levering. Prijs wel ietsje aan de hoge kant

Service is prima

Er word gehandeld en geluisterd als je belt met een probleem. De bezorging viel zwaar tegen. De bezorger staat voor de deur, maar stapt niet uit omdat het regent. Vervolgens worden de flessen bij de spar neergezet en ik kan zien dat ik die 2 zware dozen hier binnen krijg!! Daar trap ik niet meer in! Haal ze volgende keer niet meer op en wil dan mijn geld terug! Ik heb veel klachten over postNL. Niemand doet hier iets aan.

Snel bezorgd

Snelle levering, super website.

Alles geleverd volgens afspraak, ik heb geen negatieve opmerkingen.

Klantvriendelijk en snelle levering.

Ik had een nabestellingen gedaan en het was een heel vriendelijk heer die mij sprak.Hij deed zijn uiterste best en ja beide bestelling zijn gelijk geleverd.Ik was blij mee.Onze kinderen van de stichting zullen zeker genieten van al het broodbeleg.

Snelle levering en voordelige prijs

Alles toppie.Geweldige site en zo voordelig!

Snel en goed!

Gewéldig verpakt!! Goede prijzen, fijn assortiment. Door te zoeken naar een snoepartikel kwam ik toevallig bij Compliment.nl uit. En meteen een aantal andere dingen besteld, die ik nodig had, maar elders te duur vond. Fijn toeval!

Zeer tevreden over mijn eerste bestelling

Goede prijzen Had een uitstekend kunnen zijn als ze ook op zaterdag zouden leveren.

Lekkere producten en snelle service

Snelle levering duidelijk wabsite

te hoge verzendingskosten naar België

Heb niets besteld bij compliment omdat de verzendingskosten te hoog zijn naar België

Ruim assortiment en snelle levering, Top!!

Na lang zoeken, bij jullie gevonden wat ik in de winkels nergens meer kon vinden. Super blij mee!! Snelle levering en netjes verpakt, helemaal TOP!!

Snel heerlijke koffiepads!

Na lang zoeken op internet de DE koffiepads gevonden , die ik graag mee neem op reis.

Duidelijke site, bestellen gaat snel , vrijwel direct bericht en als laatste op Zondag besteld en dinsdag keurig verpakt thuis bezorgd. Kortom Super .

Topservice

Goede, eerlijke prijzen en ruime keuze. Ik had een probleempje met levering maar de klantenservice heeft me super geholpen, deden direct navraag en een dag later stonden ze voor mijn deur. Enorm snel en vriendelijke mailing!

Ruim aanbod, snelle levering!

Ik vond wat ik zocht tegen een goede prijs! En de levering was vlot.

Goede service, vriendelijke medewerkers.

Groot assortiment, snelle levering

Duidelijk website, zeer ruime keuze, snelle en zorgvuldige levering

Prima en snel geleverd

Een prima bedrijf en netjes en snel geleverd! Mis bepaalde snoepsoorten.

Goed en snel

Goede duidelijke product omschrijving. Precies geleverd naar verwachting. Snelle afhandeling

prima snel en redlijke prijs.

Moet nog nagaan hoe systeem over staffelkortingen is geregeld want dit was proeforder voor zoetwaren.

uitstekend

makkelijk te bestellen en vriendelijke dame bij de klantenservice aan de lijn gehad

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.