snel en correct

snelle levering en alles correct

snel en behulpzaam

telefonisch contact was prima en oplossingsgericht. levering supersnel

Niet zo bijzonder

Niet geleverd gekregen want de groothandel van de groothandel kon niet leveren. Waarom geen juiste voorraad op de site dan verkoop je niet iets wat je niet hebt. Terug betaling is netjes en snel geregeld maar ik betaal ook direct dus dat vind ik eigenlijk normaal.

Goede prijs en snelle bezorging.

Snelle nette levering

perfecte levering

gemakkelijk en snel te bestellen

heb het goed ervaren.

geen problemen

Snelle levering, mooie prijzen!

Duidelijke heldere site, snelle levering!

snel besteld en geleverd

het was simpel goed en snel om te bestellen en was prima geleverd door postnl

Snel bezorgd

Alles was compleet en snel bezorgd. Superblij !!

Gewoon wat je mag verwachten

In orde

Op de hoogte

Jullie laten gelijk weten als iets later Wordt geleverd Ga omlaag met het bedrag om zoveel Te bestellen

Tevreden

Zeer snelle levering. Jammer van de dure verzendingskosten.

voor de eerste keer, snelle levering maar was niet helemaal compleet helaas

Vlugge & correcte levering

Tevreden over de levering, exact zoals op de website staat weergegeven wat betreft levertijd en producten

Heel erg goed

Snel gevonden wat ik nodig had en snel geleverd.

Goede en snelle service

Prettig

Duidelijke site, snel geleverd.

Via internet deze site gevonden, alles staat er duidelijk op. Snelle levering.

Goedkoop en snel

Pakketje snel ontvangen Pakketje wordt goed verpakt Niet te duur, en makkelijk te bestellen

Fantastische site.

Uitstekende levering zoals afgesproken,correct en op de gewenste tijd en adres.

Geweldige service en snel geleverd! Was heel prettig zo te bestellen/ontvangen!

Top levering

Snel geleverd alleen jammer dat zaterdag niet bezorgd word

Geweldig en lekker

Snelle levering, goede en nette afhandeling. Goede prijs .

Snel

Geleverd maar....

Bestellingen doen is erg lastig na mailcontact en een paar dagen wachten kreeg ik te horen dat de bestelling af was gestuurd zonder de vraag of ik überhaupt de bestelling nog wel wilde ontvangen. Beetje vreemde gang van zaken had verwacht dat ze na mailcontact en de oplossing eerst even hadden gepolst of de bestelling doorgevoerd moest worden ipv uit eigen initiatief de bestelling zo doorvoeren

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.