Snelle levering keurig verpakt

Goede klantenservice en schappelijke prijzen

Goede ervaring, alleen jammer dat niet alles te bestellen is wat ons bedrijf nodig heeft.

Gewoon top

Een lang verhaal in het kort, Gewoon TOP.

Duidelijke website. Snelle en correcte bezorging.

Duidelijke website. Bestelling snel en correct bezorgd.

zeer goed

Dit was de 1e keer dat ik iets bestelde en ik ben zeer tevreden over de bestelling en de snelheid waarmee werd geleverd. Ik was al ontzettend blij want ik was op zoek naar een bepaald soort drop wat moeilijk te verkrijgen is en jullie hebben het gewoon !!!!

Duidelijke site, voordelig en snel geleverd

Blikken bier gekocht. Uitstekende prijs voor een wat grotere hoeveelheid en snel bezorgd. Helemaal tevreden!

Al mijn complimenten voor compliment. nl

De prijzen bij Compliment.nl zijn echt wel ongezien. Werd ik dus heel erg blij van :) Verder geen enkele klacht: ook al woon ik in België; mijn bestelling kwam erg snel en zorgvuldig verpakt naar me toe. Alle lof!

Precies wat het moet zijn, zonder zorg bestellen. Met perfecte leverjng

Zie hierboven

snel en goedkoop

snel, duidelijk beschreven en scherp in prijs

Eerlijk

Snelle bezorging van een eerlijk product.

Prima verzorgd

Snelle levering Goede produxten

goede snelle service

Alleen jammer dat de vervoersdienst niet zo voorzichtig is geweest met de doos met 48x stuks pringles, deze waren in duizenden stukjes bij opendoen van een busje pringles. Jammer als traktatie voor kinderen. Mss een tip om op de doos iets van breekbaar te doen.

Prima shop goede levering en fijn contact

Voor mijn webshop in cadeauartikelen die ik zelf maak zoek ik vaak naar interessante aanbiedingen om met de grote bedrijven te kunnen concurreren. Hier kan ik terecht voor niet al te gekke prijzen. En wordt gied geholpen als ik vragen heb. Recent is de webshop ook nog aangepast en maakt het fijn overzichtelijk

Snel geleverd wat we nodig hadden

ik heb besteld en binnen een paar dagen had ik het in huis

Helemaal goed

Bestellen was duidelijk en de levering prima. Ook de verpakking van de bestelde goederen waren ook top

Supper snelle service

Supper snelle service, ben heel tevreden! Bedankt

Alles was helemaal prima

Snelle levering,goed verpakt,kortom voor herhaling vatbaar

Goede en snelle verzending

Snelle levering, goed verpakt

Goede kwaliteit

Goedkoop, goede communicatie en snelle levering.

Goed bedrijf met duidelijke communicatie. Product is goedkoop.

De site werkt super, zeer overzichtelijk. Makkelijk te bestellen vanuit je vorige bestellingen.

Geduld...

Na de bestelling duurde het drie dagen voor ik een bestel bevestiging kreeg. Ook het bestelde was niet in voorraad maar dat werd wel meteen gemeld, fijn om te weten waar je aan toe bent! Artikel zodoende nog niet ontvangen, nog even geduld.

De levering was heel snel en de producten zijn goed.

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.