Ik ben echt super tevreden op tijd bezorgd ondanks de kerst drukte.. super bedankt , echt aan tebevelen

Top levering

Ondanks kerstweek, de bestelling de andere dag in huis

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle, nette levering!

Via een duidelijke website heerlijke thee besteld, die ook nog snel geleverd werd. Top!

snelle levering helaas niet compleet

De helft van mijn bestelling was snel geleverd,helaas ontbrak er dus een gedeelte.Ik moest bellen met de klantenservice maar het werd goed opgelost.

Snelle levering en voldoet aan de verwachting

Leuke site en een hoop producten om te brkijken/ bestellen

Prima bezorging

Gewoon prima gegaan

Goede service, en mocht iets niet duidelijk zijn in je bestelling bellen ze meteen.

Goede prijs en snel geleverd!

Bestelling snel geleverd.

Aardige klantenservice

De artikelen die op voorraad waren werden de volgende dag geleverd. Aardige klantenservice, deze mevrouw hielp ons om een nabestelling te doen van hetgeen niet meer op voorraad was.

Precies mijn assortiment en snel geleverd

Bij Compliment.nl hebben ze precies wat ik nodig heb.

Snelle service, snelle en fijne reacties via mail

Voor het eerst besteld en heel tevreden. Vraag die ik via de mail stelde werd snel en netjes beantwoord, op een persoonlijke manier.

snel geleverd

Bestelling geplaatst betaald en was snel en netjes verpakt en bezorgt

Leuk assortiment snelle levering

Leuk assortiment en snelle levering

Goede en snelle levering!

Goede en kwalitatieve service

snelle afhandeling en goedkoop

geen opmerkingen

Goed, niet duur en snel geleverd

Niet nodig, de bovenste zin zegt genoeg....

Netjes verpakt en snelle levering

Goedkoop en snel bezorgd!

Jullie zijn de goedkoopste voor wat ik zocht en de bestelling is snel en probleemloos verlopen. Ook snel in huis!

Tevredenheid

Ben tevreden van de dienst

Snelle levering , top!

Artikelen worden snel geleverd

Zeer goed en ontzettend goed geholpen, waarbij de genaakte afspraken keurig zijn nagekomen

Goed en kundig personeel waarmee goede afspraken zijn gemaakt en die ook netjes zijn nagekomen.

uitstekend

nvt

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.