Netjes geholpen, retourlabel gekregen en nw bestelling kunnen doen

korekte behandeling

Wij zijn blij met de fijne en vriendelijke samenwerking.

Super snelle levering

Toppie snel geleverd heel goed verpakt.

Goede prijzen van producten snel bezorgd

Adres/naam fout!!

Helaas kan ik jullie nu nog geen goede beoordeling geven!!!! Ik moest mij legitimeren bij het postkantoor maar jullie waren vergeten mijn adres/naam waardoor ik mijn bestelling met moeite mee kreeg!!! Door de inhoud te omschrijven en omdat de bestelling nog op mijn mobieltje stond is het mij gelukt om het pakketje uiteindelijk mee te krijgen!

Goede levering

Snelle levering paket verzorgt

Duidelijke website en heel goedkoop

Met een duidelijke website bedoel ik dat alles goed te overzien is en het makkelijk is om een product te vinden. De prijzen zijn heel goedkoop als je het vergelijkt met de winkels super top!

Snel geregeld en geleverd

Duidelijke website en direct zicht op de prijzen. Juist voor de kleine besteller van belang.

Goede ervaring

De bestelling was goed verpakt en op tijd bezorgd

Goede producten voor een redelijke prijs.

Heldere toelichting

Er was wat onduidelijkheid over mijn bestelling. Maar keurig opgelost

Uitstekend afgeleverd

Goed afgeleverd

product waar lang om zoek en bij jullie gevonden

levering was prima, ik vul eenmalig een enquête voor jullie in maar daarna niet meer. Ik heb eigenlijk een hekel aan dit soort zaken. Als ik in de winkel of groothandel rechtstreeks koop wordt me ook niet gevraagd wat ik ervan vindt.

Top kwaliteit, snelle levering, aantrekkelijke prijzen

Op zoek naar het product kwam ik op jullie site terecht. Direct enthousiast plaatste ik de bestelling die snel bij mij afgeleverd werd. Netjes verpakt. En 100 % tevreden over het gekochte product.

Vlotte afhandeling en levering

snel en netjes geleverd

dat was nodig vanwege een verjaardag, ik was daar echt blij mee.

Scherpe prijzen en groot assortiment

Alles gekocht voor mijn kantoor. Koek en schoonmaakartikelen. Erg handig en tegen een lage prijs.

Edisonstraat 14

8801PN Franeker

Over Compliment.nl

Groothandel Compliment.nl is de online groothandel van Nederland. Voor zakelijk & particulier. Groothandel Compliment.nl heeft een groot assortiment food, drank, kantoor- en schoonmaakartikelen tegen vaste, lage prijzen. En vandaag voor 12:00 besteld, de volgende dag al geleverd. Ideaal voor bedrijven, kantines, MKB, sportbedrijven en particulieren die groot willen inslaan. Wij leveren onze producten in Nederland en België. Boven de €95,- wordt het gratis thuis bezorgd.