Laden reviews...
29 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel klanten noemen snelle levering en duidelijke communicatie. De producten voldoen aan de beschrijving en leveren goede kwaliteit voor de prijs. Het team is vriendelijk en professioneel en staat klaar met advies. De ervaringen getuigen van betrouwbaarheid en gebruiksgemak.
Alles was prima. De bezorging was uitstekend.
23 June 2026
Vitalii
Drachten
Keuze, levering, kwaliteit en in elkaar zetten volgens verwachting. Super.
16 June 2026
Frank
Drunen
Met mijn bezoek aan Bed Box Holland ben ik vriendelijk geholpen door John. Wij waren op zoek naar een nieuwe boxspring en John gaf mij deskundig advies bij het zoeken van de juiste matrassen en afmeting van het bed. We mochten kleurstaaltjes mee naar huis nemen om op ons gemak de juiste kleur te kiezen. Na het bestellen hoefden we niet lang op onze boxspring te wachten (+/- 5 weken). John kwam hem persoonlijk afleveren en heeft geholpen met het sjouwen en het in elkaar zetten van het bed. Top service!
16 June 2026
Richard
Uden
Het bestelde bed volgens gestelde termijn geleverd en voldoet aan verwachtingen.
15 June 2026
Stefan
Boekel
De bestelde bedbank voldoet aan de verwachtingen en was eenvoudig te monteren.
9 June 2026
Ruud
Hoek
Goed overleg en vlot en snel geleverd!
22 April 2026
Hans
Haren Gn
Wat een fantastisch bedrijf is Bed Box Holland! Ik ben ontzettend blij met mijn prachtige Genua-bedframe. Hoewel er aanvankelijk enkele problemen waren met het product, zijn deze zeer snel en vriendelijke opgelost, met name door Jesse. Mijn complimenten en dank daarvoor!
16 April 2026
Thomas
Rotterdam
Prima kwaliteit/prijs en duidelijke afspraken over bezorging.
4 April 2026
Bart
Nootdorp
Op tijd geleverd, meegedacht ivm data. Achteraf betalen mogelijk. Product precies als info.
30 March 2026
hans beck
Huissen
Mooie bedbank, goed verpakt geleverd. Alleen eerst even moeten bellen om te vragen naar het toegestane gewicht; dit stond niet op de website aangegeven.
27 February 2026
Joos
Zeeland
Het bed was goed in elkaar te zetten met duidelijke beschrijving. Bezorging was precies volgens afspraak
15 February 2026
Ingrid Pennings
OSS
Vriendelijk, namen alle tijd voor ons . Waren eerlijk bij het kopen van een matras gaven het advies om dit in een speciaal zaak te doen i.vm onze situatie . Matras kon namelijk niet retour mocht deze niet bevallen . Duidelijke communicatie ook telefonisch. Aflevering netjes en precies volgens afspraak. Bed en bed bodem bevallen prima .
15 February 2026
Henny Severs
Harmelen
Ik koos voor de dubbele bedden met spiraalbodem. Onderschuifmodel. Degelijk, simpel, precies wat ik zocht.
13 February 2026
M
Belgie
Ik heb een metalen bed gekocht bij Bed Box Holland. Het werd later bezorgd dan verwacht, maar dat was overmacht (onverwachte productieproblemen elders) en daarover werd goed gecommuniceerd. Het bed zelf is mooi en van prima kwaliteit. Het was makkelijk in elkaar te zetten. En ook mijn elektrische lattenbodem past er makkelijk in. Dat stond trouwens ook aangegeven bij de duidelijke beschrijving op de website. Al met al geen klachten en een prima ervaring.
4 February 2026
AJ
Putten
Op tijd geleverd, behulpzaam en correct
21 January 2026
paul daalhuizen
MIDDELBURG
Prima ervaring, uitztekend geholpen, goed advies, goede kwaliteit!
19 January 2026
Michiel De Haas
Helmond
Ik had het bed snel nodig en na telefonisch contact, hebben ze dit geregeld.
28 December 2025
Marjet
Amsterdam
Netjes gebeld over afleverdatum. Bezorging in eigen handen. Vriendelijke chauffeur. Makkelijk in elkaar te zetten onderschuifbed. Mooi resultaat.
4 December 2025
A
Nieuwerbrug
Gewoon goed en geen poespas
26 November 2025
Anton
Cuijk
Telefonisch erg vriendelijk En na het bestellen van ons product werden wij gebeld voor datum afspraak Levering was snel En de bezorger was erg vriendelijk Ik raad het iedereen aan Top ervaring En product helemaal perfect Goede kwaliteit!!
10 November 2025
Fabiola
Zutphen
Snelle service, zeer behulpzame bezorger.
29 October 2025
H.
Amsterdam
Telefonisch contact over de levertijd en de bezorgdatum en tijd. Erg vriendelijk en komen afspraak na. Zeer tevreden over.
17 October 2025
Martine
Loenen
Ik ben zeer te spreken over de afhandeling van de door mij gekochte lattenbodem. De website biedt goede informatie. Daarnaast had ik nog extra vragen, waarvoor ik telefonisch contact opgenomen heb. Deze vragen werden prima en professioneel beantwoord en de extra service ( ivm de levering) welke ik verzocht is ook prima en volgens afspraak uitgevoerd.
2 October 2025
Paul
Vink
Super tevreden over de goede service en bezorging, daar kunnen heel veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Superblij met mijn nieuwe lattenbodem, voor het eerst weer geslapen zonder rugpijn middenin de nacht. Dikke aanrader!!
10 September 2025
Petra
Vlaardingen
Goed advies , perfect matras slaapt heerlijk John bedankt
7 September 2025
Rolf
Koedijk
Bij Bed Box Holland vindt u een uitgebreid assortiment aan slaapoplossingen. Naast diverse onderschuifbedden bieden wij ook ledikanten, boxsprings, lattenbodems en matrassen van hoge kwaliteit.
Met een hecht team van zes betrokken medewerkers werken wij dagelijks aan het leveren van persoonlijke service en deskundig advies. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen wij snel schakelen en onze klanten optimaal begeleiden. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan daarbij altijd centraal.
Jagersveld 39A
5405 BW Uden