ziet er heel goed uit

net het bestelde bed ontvangen met lattenbodems. Een metalen 2 persoonsbed voor kleinkinderen en samen in elkaar gezet. Prima kwaliteit van het bed en de lattenbodems. niks op aantemerken.

geweldig bed, geweldig bedrijf

Eindelijk een bed en bedrijf naar mijn zin gevonden! Alleen maar leuk contact met ze gehad. Je kunt echt merken dat het een klein, gezellig bedrijf is waarin ze allemaal betrokken zijn met wat ze verkopen en dat ze er allemaal met plezier werken. Echt alleen maar lof voor deze mensen én voor mijn nieuwe bed. ZO blij mee!

Alles was fantastisch

Duidelijke communicatie via e-mail, eerlijke prijzen en snelle/goede bezorging. En ook erg blij met onze nieuwe bedbodems.

Vriendelijk te woord gestaan, snel geleverd

Prachtig ben

Prachtig en stevig bed. Alleen 1 tafeltje hangt naar beneden.

Gewoon goed

Goed assortiment, prima prijzen en goede levering.

Service ronduit geweldig zoals je het vrijwel nooit meer ziet.

John en Team, ontzettend bedankt voor jullie geweldige service en begeleiding. Steeds waren jullie goed bereikbaar en namen alle tijd voor onze vragen. Jullie ondersteunden ons " gratis" met een extra potenset om gedurende de levertijd niet op de grond te hoeven slapen. Jullie dachten mee en kwamen met een voortreffelijke oplossing voor onze lastige lattenbodem met elektrische moteren. En de oplossing (2 separate pootje boden jullie ook nog eens gratis aan. Jullie hielden rekening met onze vakantie zodat de extra pootje precies werden geleverd op de dag van onze terugkomt. Bij elkaar toch 4 verzendingen en allemaal gratis. Een service van het hoogste niveau die zeer werd en wordt omarmt. Verder een topbed geleverd gekregen voor een mooie prijs. Die combinatie maakt jullie helemaal echt goed. Complimenten aan je zaak en je team. Als ik weer een bed nodig heb weet ik jullie te vinden. Mvg Fam van Hees

Prima service mooi bed

Uitstekende informatie, snelle reactie, goede kwaliteit, servicegericht.

Mijn verzoek om informatie werd snel en prima beantwoord, ook het verdere emailcontact verliep plezierig en er werd goed meegedacht om tot de juiste aankoop te komen. Heel wat beter dan al die webwinkels. Chapeau!

Uitstekende informatie, snelle reactie, goede kwaliteit, servicegericht.

Mijn verzoek om informatie werd snel en prima beantwoord, ook het verdere emailcontact verliep plezierig en er werd goed meegedacht om tot de juiste aankoop te komen. Heel wat beter dan al die onpersoonlijke webwinkels. Chapeau!

Uitstekende informatie, snelle reactie, goede kwaliteit, servicegericht.

Goede service, prima product!

Prettig dat het mogelijk was om snel contact te krijgen. Ben ook erg tevreden over het mooie bed voor een goede prijs.

Alert,snel, vriendelijk

Werd opgebeld om mee te delen dat het langer kon duren voor de levering zou plaats vinden. Opgebeld welke dag en tijd mij uit kwam. Allemaal even vriendelijk en netjes. Aflevering: keurig, rustig. Voelde mij geen nummer bij deze zaak

Flexibel, klantgericht en snel geleverd. Goede communicatie.

Positief

Goeie service, sluiten goed aan bij de wens vd klant. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Komen afspraak na.

Bestelling wordt goed verpakt afgeleverd. Vooraf een belletje over het tijdstip van levering.

Na mijn bestelling kreeg ik direct een telefoontje met de vraag: wanneer komt het gelegen om je pakket te bezorgen. Het werd keurig op tijd geleverd. Ik ga zeker vaker bestellen. Top bedrijf.

Prima produkt, keurig volgens de afspraken geleverd. uiterst vriendelijk en behulpzaam

Voor de koop prettig geadviseerd over de mogelijkheden. Zeer snelle levering. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Prima kwaliteit bedden. Een bedrijf met goede producten en kundig, vriendelijk personeel.

Mooi bed en lattenbodem, perfecte service

Mooi bed, Moon, metalen bed, stevig. Goed in je eentje in elkaar te zetten. Lattenbodems zijn ook goed. Goede hoogte om op je bed te gaan zitten. Er wordt geleverd op de dag dat afgesproken is, zelfs eerder dan de verwachte tijd. Chauffeur vriendelijk en prettig in de omgang.

Top!!!

Echt top bedrijf! Kwaliteit slaapbank en snel levering!!!

Contact en levering van bestelling, zo hoort het

Via de mail contact gezocht en op korte termijn een goed antwoord gekregen. Verwezen naar de site en bestelling makkelijk kunnen plaatsen. Producten direct betaald. Op de site stond “product op voorraad “ maar dat zegt niets over de levertijd. Maar bij Bed Box Holland werd in tegenstelling dan de meeste webshops de producten binnen 1 dag geleverd… zo ga je met klanten om.. voor mij dan ook 5 sterren waard.

Fijn en vriendelijk geholpen!

Ik heb een mooi bed geleverd gekregen, inclusief 2 nachtkastjes(eerst eentje en later nog eentje bijbesteld) Het materiaal was prachtig! Mooie eikenhouten planken! Ben zeer tevreden! Iris

Goede kwaliteit bed.

Geleverd binnen de opgegeven termijn. Afleverdatum en tijd is vooraf aangegeven. Correcte chauffeur heeft het bed in verpakking in de slaapkamer gebracht. In elkaar zetten was eenvoudig en goed omschreven in de handleiding. Mijn oude bedspiralen en matrassen passen goed in het nieuwe universele systeem. Het bed is stevig en kraakt niet.

Linie 7

5405 AR Uden

Over Bed Box Holland

In ons assortiment treft u diverse onderschuifbedden. Ook kunt u bij ons terecht voor ledikanten, boxsprings, lattenbodems en matrassen. Ons team bestaat uit 6 medewerkers, dit zorgt ervoor dat wij korte lijntjes hebben. Samen met ons hechte team en super gemotiveerde medewerkers zorgen wij voor een goede service en kwaliteit.