Laden reviews...
30 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel klanten noemen snelle levering en duidelijke communicatie. De producten voldoen aan de beschrijving en leveren goede kwaliteit voor de prijs. Het team is vriendelijk en professioneel en staat klaar met advies. De ervaringen getuigen van betrouwbaarheid en gebruiksgemak.
Super tevreden over de goede service en bezorging, daar kunnen heel veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Superblij met mijn nieuwe lattenbodem, voor het eerst weer geslapen zonder rugpijn middenin de nacht. Dikke aanrader!!
10 September 2025
Petra
Vlaardingen
Goed advies , perfect matras slaapt heerlijk John bedankt
7 September 2025
Rolf
Koedijk
Dit is een mooi stevig bed, maakt geen geluid en is makkelijk in elkaar te zetten. Ik vond de service ook top, sympathieke mensen en een snelle levering.
30 August 2025
Carlijn
Utrecht
Goede service, bezorger op tijd, keurig vooraf gebeld door bedrijf
19 August 2025
Agnes
Den Haag
Fijn om een winkel gewoon even te kunnen bellen om te overleggen. Verder was alles via de site snel geregeld. Ook de levering ging super. Dan het bed ... daar draait het tenslotte allemaal om; ook een heel goede prijs / kwaliteit verhouding.
5 August 2025
B
Boskoop
Al het contact wat vriendelijk en goed! Goede informatie en nakomen wat ze beloven.
2 July 2025
Mary
Delfgauw
Mooi product en goede dienstverlening
27 June 2025
Moos
Brainich
Blij met de aanschaf
24 June 2025
Paul
Súdwest-Fryslân
Eerder kochten we al een boxtwin en nu een mooi vouwbed. Het bed is van een zeer goede kwaliteit. Als service werd nog een hoes nagezonden. We kunnen deze zaak van harte aanbevelen!
16 June 2025
Marijke
Voorschoten
Een goed bedrijf. Bestelde spullen worden na telefonisch overleg super snel bezorgd! Heel tevreden.
18 May 2025
Claudia
Hoofddorp
Behulpzaam en vriendelijk van klantenservice tot bezorger .
26 April 2025
Sylvia
Amstelveen
Goed advies en uitleg
17 April 2025
Henk
Uden
Heel persoonlijk en klantgericht advies gekregen. Ze denken mee met wat de klant nodig heeft. Snelle service en feedback. Over de kwaliteit kan ik nog niet oordelen, aangezien het om een logeerbed gaat. Maar het lijkt goed.
17 April 2025
Marjolijn
Benschop
Ik bestelde een schotelbodem met de mededeling dat de kans reëel was dat ik die weer terug zou sturen na enkele nachten proberen. Hiermee ging de directeur zonder morren akkoord en de schotelbodem werd zeer snel bij me thuis afgeleverd. Na een nacht slapen op deze schotelbodem was ik overtuigd: na 3 verschillende lattenbodems te hebben geprobeerd zonder succes, sliep ik eindelijk een nacht goed! Kortom, een topproduct en super service, bedankt.
28 February 2025
Mike
Leersum
Goed gedaan
24 February 2025
Janny
Middelburg
Bestelde een lattenbodem op 10 februari, zou 27 februari geleverd worden. Op zich al best vlot aangezien het geen courant artikel is. Werd daags erop gebeld dat het ook mogelijk was om de 12de te leveren (ze kwamen toch langs) en dus weer een dag later was ie er al. Prima service!
13 February 2025
Niels
Waalwijk
Prettig telefonisch contact en zeer behulpzaam.
24 January 2025
Doortje
Westerbork
Goed product en uitstekende service
23 January 2025
Willem
Heerhugowaard
Even met ze gebeld en alles werd vlot geregeld. Daar kunnen andere bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.
22 January 2025
Mark
Hoeven
Dit is een massief houten bed. Het is prachtig afgewerkt en geolied zie je structuur van het hout goed en straalt het warmte uit. Je kan het matras op verschillende hoogtes instellen. Alle schroeven waren erbij geleverd en van goede kwaliteit. Het enige minpuntje was het inelkaar zetten- dat was wel even puzzelen hoe het moest. Misschine voor mensen met veel ruimtelijk inzicht en/of veel ervaring met Ikea meubels een koud kunstje? In ieder geval, een boormachine om al die schroeven in te draaien is een must, maar sommige schroeven waren bijna niet te bereikenen als je de ijzeren hoeksteunen eerst aan de lange kanten bevestigt en dan de kortere planken wil vast schroeven. Maar als het eenmaal inelkaar zit is zeer solide.
21 January 2025
Nora
Apeldoorn
Goede snelle service . Ledikant kwam eerder dan verwacht . Direct iemand aan de telefoon. Vriendelijk. Ledikant zeer goede kwaliteit. We zijn er heel blij mee
14 January 2025
Han
Berkel en Rodenrijs
9 January 2025
Renate
Middelburg
Aanschaf MOON bed volledig naar het zin. ( direct bij BB Holland ). Na 13 maanden helaas een mankement aan het bed maar werd onmiddellijk opgelost door BB Holland ( Meneer Jesse ). Dank voor de service en uw klantgerichtheid is perfect.
8 January 2025
Jan
Haarlem
Fijne onderneming. Denken met je mee. Communicatie is helemaal prima.
2 January 2025
Maarten
Gorinchem
We hebben 2 degelijke poef bedden gekocht die makkelijk in en uit elkaar te zetten zijn. Logees waren vol lof.
31 December 2024
Carel
Uden
Bij Bed Box Holland vindt u een uitgebreid assortiment aan slaapoplossingen. Naast diverse onderschuifbedden bieden wij ook ledikanten, boxsprings, lattenbodems en matrassen van hoge kwaliteit.
Met een hecht team van zes betrokken medewerkers werken wij dagelijks aan het leveren van persoonlijke service en deskundig advies. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen wij snel schakelen en onze klanten optimaal begeleiden. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan daarbij altijd centraal.
Jagersveld 39A
5405 BW Uden