Laden reviews...
29 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel klanten noemen snelle levering en duidelijke communicatie. De producten voldoen aan de beschrijving en leveren goede kwaliteit voor de prijs. Het team is vriendelijk en professioneel en staat klaar met advies. De ervaringen getuigen van betrouwbaarheid en gebruiksgemak.
Vlotte levering.
25 January 2024
JKV
Sliedrecht
Via de mail contact gehad over het bed dat wij wilden bestellen. Al onze vragen netjes beantwoord via mailwisseling. Daarna is alles besteld en netjes afgeleverd. Alles is zonder schade aangekomen. Zeer netjes en zorgvuldig ingepakt. Er was helemaal niets beschadigd (dit kom je vaak anders tegen) Bed zonder problemen in elkaar gezet en erg tevreden hoe alles gegaan is. Zou dit bedrijf zeker aanraden.
22 January 2024
Wesley
Westland
Werd de dag van de bestelling al gebeld over de levering. Omdat er nog een adres in de buurt op de agenda stond meteen een afspraak gemaakt voor de levering. Super goeie service, oh ja, een schitterend robuust product. Niet de goedkoopste, wel een prachtig bed.
13 January 2024
Niels
De Rijp
Vanaf het moment van bestelling duidelijke communicatie. Later ook van de transporteur goede reactie op ons voorstel mbt aflevermoment. Nette bezorging en aflevering zoals afgesproken.
22 December 2023
K de Jong.
Winsum (GN)
Telefonisch vriendelijk te woord gestaan. Hulpvaardig en meedenkend ten aanzien van de levering van de bedbodem. Online de bestelling gedaan, en alles is vervolgens volgens plan en afspraken verlopen. Zeer tevreden!!
21 December 2023
Bianca
Heemskerk
Makkelijk te bestellen, minder wachttijd dan verwacht, afgeleverd, na overleg met ons, op een geschikte tijdstip, heel netjes ingepakt en alles aanwezig om het bed goed in elkaar te zetten
20 December 2023
Janet
Delft
Na telefonisch contact toch hier beter geslaagd dan via een bekende webshop.
20 December 2023
Jan
Haarlem
12 December 2023
Annette
Roermond
Fijne communicatie en een snelle levering. Top. Zo hoort het ook. Bedankt.
8 December 2023
Suzan
Horst
Binnen drie dagen geleverd door een zeer vriendelijke bezorger, top!
16 November 2023
Marc
Vaals
Erg behulpzaam goede service
13 November 2023
Diana
Almere
In de tijk van het matras van onze bedonderd zaten na nauwelijks gebruik diverse halen. Een telefoontje met Johnny van Bedbox:Holland: geen enkele discussie, alle begrip. Hij vroeg alleen wat tijd om het op te lossen. Na enige tijd hebben we nieuwe en betere tijken ontvangen via Post. NL Top aftersales! Bedankt Bedbox Holland!
4 November 2023
Marco
Eefde
Zowel de bestelling, tijdstip van levering doorgeven en aflevering verliepen erg soepel en klantvriendelijk! Ben zeer tevreden!
27 October 2023
Marloes
Lunteren
Van informatie vraag tot bestelling en uiteindelijke levering is alles vlot gegaan in nog geen vijf dagen slaap ik op een nieuwe bed bodem. Ondertussen slaap ik er drie dagen op en 's morgens sta ik nu op zonder nog rugpijn te hebben.
23 October 2023
Luk
Erps-Kwerps
High quality bed from a local manufacturar. My slat frame fittet perfectly. The bed does not produce any noise also with two people. For the price very valuable offer.
2 October 2023
Melanie
Utrecht
Supergoed
30 September 2023
Astrid
Den Haag
Onderschuifbed 80x200 bij Bed Box Holland besteld. Ik werd een dag na de bestelling gebeld, welk bedrijf het bed kwam bezorgen. Top geregeld. Ik kon zelf aangeven in een app welke dag ik het bezorgd wilde hebben. En het bed is degelijk, mooi en een mooie kleur, zoals ik het wilde en besteld had. En top geleverd door Jos Dusseldorp.
28 September 2023
N.
Ommen
De inzet en hulp van de werknemers en de eigenaar is fantastisch geweest tijdens het bestelproces en de levering en plaatsing. De bijzondere omstandigheden vroegen en kregen het nodige van de flexibiliteit van de eigenaar. Meedenken, meehelpen, aanpassen waar nodig en mogelijk, John deed het allemaal. We zijn heel dankbaar voor de inspanningen, het resultaat en de snelle levering & ook voor het prachtige bed! We bevelen deze winkel iedereen aan!
7 September 2023
Isa
Amsterdam
Bestellen en levering en communicatie is prima
4 September 2023
Gerard
Eijsden
Na telefonisch contact werd er alles aangedaan om de lattenbodems snel te kunnen leveren. Heldere communicatie en vriendelijk personeel.
1 September 2023
Nicolaas Veerman
Volendam
Goede ervaring!
30 August 2023
Hanneke
Dreumel
Het duurde wat langer, communicatie was niet optimaal, maar de baas zelf greep in en is dan heel duidelijk en netjes. Hij reageert snel en adequaat. Vriendelijke nette bezorger en prima verpakt. Toen de handleiding ontbrak werd deze meteen door de baas zelf gemaild. Fijn! Het bed staat snel en is prachtig. Mooi en stevig materiaal, picobello afgewerkt en komt volledig overeen met de beschrijving/afbeeldingen. Echt een sieraad in de slaapkamer. De mogelijkheden tot hoogte verstelling zijn super. Al met al dikke 8. Ik ben er heel erg blij mee
9 August 2023
I
Heerlen
prima service
19 July 2023
chris
utrecht
Schitterend metalen bed, moest besteld worden maar was er zowaar een week eerder dan aangekondigd. En dat voor een allerschappelijkste prijs (lager was er niet in het land, bleek later). Keurig geleverd met een goede vervoerder. Kortom, perfect!
13 July 2023
eenRuud
Den Helder
Snel gereageerd op afspraken en keurig geholpen. Daarnaast goede kwaliteit
6 July 2023
Jeanneke
Soest
Bij Bed Box Holland vindt u een uitgebreid assortiment aan slaapoplossingen. Naast diverse onderschuifbedden bieden wij ook ledikanten, boxsprings, lattenbodems en matrassen van hoge kwaliteit.
Met een hecht team van zes betrokken medewerkers werken wij dagelijks aan het leveren van persoonlijke service en deskundig advies. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen wij snel schakelen en onze klanten optimaal begeleiden. Kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan daarbij altijd centraal.
Jagersveld 39A
5405 BW Uden