Quick delivery, great customer service. Arrived within 5 day!

5 star company!

Prima service en snelle levering!

Prima service, vriendelijk en snelle levering! Ik zal zeker Bed Box aanraden bij familie en vrienden.

snelle levering een vriendelijke medewerker

TOP

We konden terecht in de showroom en hebben op ons gemak kunnen kijken. Niets was teveel als we iets wilde zien. Alles is netjes en perfect geregeld. Wij zijn heel blij met ons bed.

Prima communicatie en snelle levering .

Het bed is van mooie kwaliteit. Simpel te monteren met een duidelijke beschrijving. Levering via een transportbedrijf verliep heel voorspoedig.

Mooi bed, goede kwaliteit, goede service

Mooi bed, goede kwaliteit, goede service

goede service en kwaliteit!

Heel prettig en vlot contact via mail, goed geholpen met vragen over keuze en levering. Levering prima op tijd, vriendelijke bezorger. Heel blij met kwaliteit en uitstraling bed!

Snelle communicatie

Snelle reactie op je emails, erg prettig.

snel en goed

snel en goede kwaliteit en netjes afgeleverd

Prima service!

Wij hebben het metalen bed Ruby besteld. Keurig een mail ontvangen dat deze besteld was bij de fabriek en we werden gebeld voor een afspraak voor de levering. Het bed en de lattenbodem kwamen op het afgesproken tijdstip.

Uitstekende klantenservice

We hadden een bed besteld met een levertijd van 7 weken. Toch kregen we dezelfde dag een mail dat het bed de volgende dag geleverd kon worden.

Bed ziet er mooi uit

Het massief houten bed (eiken) ziet er mooi uit. In tegenstelling tot veel andere aanbieders, was hier het bed op voorraad. Dinsdag besteld, op vrijdag was het binnen, keurig op de tijd die gezegd was tijdens het telefoongesprek. Leuke bezorger.

Super service !

Aanrader, goede en snelle service. Denken mee in oplossing bij de levering! Top geregeld.

Lieve hardwerkende man Van 66 heeft mijn electrische lattenbodem bezorgd

Uitstekende service!

Mooi en stevig onderschuifbed, prima matrassen. Snelle levering. Zeer tevreden!

Gewoon goed geregeld

Ik had voor een levering binnen 1 dag gevraagd, dat hebben ze prima geregeld

Prettig zaken doen

Snelle levering en prettig contact. Kleine tip de foto’s op de instructie mogen iets duidelijker.

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Keurig op tijd geleverd .....ondanks de sneeuwoverlast

Bestellen en geleverd volgens voorwaarden

Gewoon goed! Bed online besteld. Voor levering ben ik gebeld voor afspreken van de tijd. Alles naar wens!

Goed bedrijf

Prima slaapbank

Stevig en makkelijk

Ook al was de monteur alleen alles verliep vlot en ik heb een mooi bed staan.

Zeer goede service voor een mooie prijs

Snel geleverd en kon pinnen of contant betalen bij aflevering .

Linie 7

5405 AR Uden

Over Bed Box Holland

In ons assortiment treft u diverse onderschuifbedden. Ook kunt u bij ons terecht voor ledikanten, boxsprings, lattenbodems en matrassen. Ons team bestaat uit 6 medewerkers, dit zorgt ervoor dat wij korte lijntjes hebben. Samen met ons hechte team en super gemotiveerde medewerkers zorgen wij voor een goede service en kwaliteit.