Het bestelde product is binnen een dag en netjes verpakt, bezorgd.
Beste, Bedankt voor uw hele mooie review, goed om te lezen! Heel veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Beste, Bedankt voor uw mooie review! Heel veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Zeer tevreden.
Gewoon goed
Beste, Wat een mooie review, heel erg bedankt! We wensen u heel veel plezier verder met uw bestelling!
prima kwaliteit met een uitstekende service
Snel mijn spullen gevonden bij cargoods. De prijs was goed en zelfs al de volgende dag in huis. De matten in de auto gedaan en alles past precies. Een site om aan te bevelen.
Mooie en goede kwaliteit automatten voor een mooie prijs
Ondanks dat de automatten voor mijn twingo erg goedkoop waren, viel mij de kwaliteit 100% mee, voor deze prijs gewoon goed.
Goed en snel
Prima site
Beste, Bedankt voor uw review en ik zie dat wij vanmiddag uw email beantwoord hebben met een oplossing. Door de afgelopen kerstdagen is er wat vertraging ontstaan bij onze feestdagen. Met vriendelijke groet, team Cargoods
Originele beoordeling
Mijn pakketje na 9 dagen nog niet binnen en er word niet gereageerd op me mail!
Matjes voor mijn fiat panda snel geverd
Ik vond het prima dat DHL toch nog alwas het laat het paketje bezorgde. Ook vind ik dat het perfect past in de auto en prima is afgewerkt Al met al ben ik zeertevreden over Cargoods
Mooie kwaliteit matten en passen precies. En snelle levering
Snelle levering en product past goed en is degelijk. Prijs ook goed.
Mooie matten en ze passen perfect. En super snel geleverd zelfs in deze tijd met de feestdagen.
Perfect!! Alles past precies. Bedankt.
Beste, Bedankt voor uw mooie review! Heel veel plezier van uw bestelling! Een hele fijne 2e kerstdag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Snelle levering, mooi product, makkelijk besteld.
Nete matten voor mijn auto.
Voordeel alleen voor matten bestellen. Past perfect
je besteld iets voor een bepaald type auto, maar er zit ten eerste geen beschrijving bij hoe je moet installeren, en ten 2e het verkeerde bevestigingsmateriaal. heb nog naar de praxis moeten rijden voor de juiste maat boutjes te halen.
Beste Bert, Bedankt voor uw review en dat is vreemd om te lezen. Ik heb dit nl nog niet eerder gehoord bij onze producten. Ik zie ook dat u automatten en een armsteun besteld heeft dus dit zou normaal nooit een probleem moeten zijn. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Nette wieldoppen zoals verwacht
Wil beginnen om aan te geven dat ik super blij ben met de goede service, en de snelle afwikkeling. Ik heb inmiddels mijn nieuwe automatten binnen, en ik moet de verkeerd geleverde automatten zelfs nog retourneren. Contact met klantenservice was kort,snel en duidelijk, echt erg goed, zelden meegemaakt
Beste Alex, Bedankt voor uw mooie review. Nogmaals excuses voor de verkeerde geleverde matten maar gelukkig is het snel opgelost. We zien de andere matten wel weer retour verschijnen. Fijn weekend gewenst! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Nvt
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.