Top service en snel

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Meer producten

Prfect

Voor herhaling varbaar

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Ik bestelde automat maar ik kreeg een set automatten. Keurig ingepakt en snelle levering. Super blij mee. Dankjewel Cargoods

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Nee

De kofferbakmat is van tpe gemaakt rubber en kunstof daardoor zeer goed te reinigen en oersterk. Past perfect.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Dat je de matten kunt laten bedrukken

perfect

goede kwaliteit en op tijd geleverd zoals beloofd

Snelle correcte levering

Bestelling vlot en correct mogen ontvangen. Kleine puntjes zijn dat de vervoerder onduidelijk is en er niet meteen bij het bestellen ervoor kan worden gekozen de bestelling bij een pakketpunt cq afhaalautomaat kan worden opgehaald.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Zie omschrijving

Product ok

Hou op

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Ophouden met deze reviews te vragen

Ben nieuw klant en had vloermatten nodig voor mijn auto, deze heb ik bij Cargoods besteld en binnen twee dagen heb binnen ontvangen. Matten passen perfect en goede kwaliteit.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Helaas door problemen bij DHL maar met een paar mailtjes heen en weer keurig opgelost

Prima ervaing

Snelle levering en goede kwaliteit

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Automat past goed, en niet te duur

helemaal top!

Cargoods belooft wat er op de site staat en heeft perfecte pasvorm matten.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Voor mijn eerste bestelling niet blij

Top reactie dankjewel

Goede kwaliteit prijs verhouding

Prima prijs kwaliteit.

Bestellen, betalen en bezorgen verliep soepel. Prijs kwaliteits verhouding beter als verwacht.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle lever en goede pasvorm

Heel goede en rappe service

Vertraging op vertraging.

Kofferbakmat besteld via Bol.com (4‌1‌5‌3‌4‌9‌6‌6‌2‌5). Tweemaal vertragingingsbericht ontvangen. Nu is mat ineens niet op voorraad. Inmiddels al wel centjes betaald. Nu is levertijd onbekend. Op website van Cargoods wordt aangegeven dat de mat direct leverbaar is. Niet erg betrouwbaar. Eens maar nooit weer.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Betrouwbare info verstrekken.

Prima duidelijke site

Artikel zoals beschreven

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Fijn om bij Cargoods aan te kopen!

*Schappelijke prijs voor het artikel. *Goede prijs / kwaliteit *Gratis verzending (ondanks het kleine aankoopbedrag)! *Snelle levering. *Levering tijdig aangekondigd en stipt op tijd aangeboden. Leuke ervaring!

Goed maar slecht verpakt

Rubber mat is goed maar ze zijn verpakt in een plastic zak die tijdens transport kapot gaat

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Anders verpakken

Snelle levering, goed materiaal.

Goed product (automat)

Over DHL ben ik minder tevreden. Die frommelden de automat achter de grote bloemvaas terwijl wij beide thuis waren. waardeloos. niet aan de voordeur gebeld.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? zie commentaar

Snelle levering zoals altijd. En goed contact!

Zeker een aanrader!

In alle opzichten tevreden. Snelle verzending waarbij een goede info over de verzendstatus, goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snel geleverd, goede kwaliteit voor eerlijke prijs!

Moorland 4 A

5688GA Oirschot

+31 (0) 499 577 288

Over Cargoods

Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.