Fantastisch bedrijf en goede pasvorm

Voordat ik mijn aankoop bij Cargoods deed, heb ik meerdere keren mailcontact gehad. Hierbij werd ik altijd super snel, en zelfs op zondag, geholpen (door Bram). Dat heeft voor mij ook daadwerkelijk de doorslag gegeven om de Triple-S bij Cargoods aan te schaffen en niet bij een andere webshop. Top service en goede pasvorm. Mijn complimenten aan het team van Cargoods. En ik kom vast en zeker nog wel weer een keer terug bij deze webshop.

Goeie ervaring

Snelle verzending, goeie kwaliteit matten

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Nee

Precies wat ik zocht en een mooie prijs

Ik geef 3 sterren in ,omdat de vloermatten van de auto dubbel gevouwen waren en de passagierskant helaas op de ondermat gescheurd was. Melding van gemaakt moest de mat ff in de zon leggen dan zou het weer goed komen. Maar zoals iedereen weet een scheur kun je niet fixen met de zon. Omdat het hier om de passagiers kant ging verder geen actie ondernomen. Was de mat heel geweest ,had ik 5 sterren gegeven!!!!!!!!! Verder waren het super mooie matten goede kwaliteit en zien er nog mooi uit ook ,nou wat wil je nog meer. (hele matten ,zie ik u al denken ha ha ha ha )

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? niet vouwen die handel

goed dienst

snelle post ,goed dienst en product.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? geen

Goed geregeld

Goede service en snel geleverd. Product zoals omschreven

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle service, uitstekende pasvorm, goede prijs

Goed materiaal, dik maar soepel rubber met een soort pinnetjes eronder zodat deze echt goed vast ligt. Uitstekende pasvorm, heb deze gekocht voor de Volvo XC60 modeljaar 2025

Precies wat ik zocht

Nieuwe matten set voor mijn Ibiza van 2006. Online gezocht en hier uiteindelijk gekocht. Prijs kwaliteit prima… Levering binnen een week!.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Nee

Super tevreden

Voor een Seat Ateca vloermatten besteld. Snel geleverd. Goede communicatie via de mail Echt een aanrader

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Geweldig product en netjes geleverd

Snelle levering.

........

Alles uitstekend

Snelle levering. Aantrekkelijke prijs. Goed product.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Besteld en snel geleverd.

Keurige mat, die precies past.

Perfecte pasvorm

Kofferbakmat snel ontvangen. De kwaliteit is goed en inderdaad is het rubber reukloos. Perfecte facelift van de kofferbakruimte.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Prima, snelle levering. Product naar wens

Armsteun

Snelle levering top! Goed product.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Geen

Zeer goed.

Zeer snel bezorgd. Verpakking uitstekend. Had voor de achterzijde twee aparte matten verwacht, maar kreeg er één. Bevalt goed. Kwaliteit is goed. Prijs/kwaliteitverhouding goed.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Geen juiste pasvorm van de kofferbakmat

Ondanks juiste type auto en juiste leeftijdscategorie is de kofferbakmat niet geheel de juiste pasvorm en is te breed waardoor hij er net niet mooi in past.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Juiste pasvorm bij model in de zoeker zetten.

Nette service, helaas voldoet product niet aan verwachting

Mattenset gekocht voor Peugeot 308sw. Product was snel verzonden. Helaas voldeed het product niet aan mijn verwachtingen. Ook retour beleid is erg goed.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle levering, goede kwaliteit, alles netjes geregeld. Kortom super.

Niet positief

Kofferbakmat audi q2 besteld krijg ik een verkeerde mat toegestuurd mail gestuurd en vervolgens na vragen van cargoods foto's gemaakt,maten doorgegeven waaruit duidelijk bleek dat het de verkeerde mat was en nog krijg ik niet de juiste mat toegestuurd want ik moet eerst de retourprocedure afwachten.Dan wordt er belooft na mijn vragen dat de mat toch wordt opgestuurd en een dag later toch weer niet.Nu maar wachten hoelang de retourprocedure duurt en wanneer ik mijn geld terug krijg.Ik heb de keus gemaakt om daarna elders een mat te bestellen.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Zeer vlotte communicatie en levering zelfs ongevraagd op zaterdag.

Doen wat ze beloven !!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Vlot geleverd en goede kwaliteit automatten

Geweldig product

Ik werd door mijn buurman erop geattendeerd dat hier van die mooie rubber matten te koop worden aangeboden, vervolgens naar de site gegaan zag duidelijk staan welke mat voor welke type auto. De bestelling was snel binnen, vervolgens in de auto gelegd en past tot in de details.

Moorland 4 A

5688GA Oirschot

+31 (0) 499 577 288

Over Cargoods

Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.