Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Tot en goed en snel geleverd
Maandag besteld, dinsdag binnen. Helemaal top!
Ziet er op eerste gezicht goed uit moet er nog onder dus dan weet ik het 100% als het goed is
Cargoods hanteert nette prijzen De bestelling is snel gemaakt en volgende dag geleverd door gls.
De mat van de passagierszijde is niet op maat en klopt voor geen meter en de bestuurders mat is veels te klein De matten voor achter beide waren perfect op maat
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat de matten niet goed passen. Ik ga u een mail sturen om te kijken wat het probleem kan zijn. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Past precies, goede kwaliteit
Originele beoordeling
Was misschien niet het slimste om voor de goedkoopste te gaan, zat maar 1 adapter bij voor montage. Met een beetje aanpassen van de oude is het toch gelukt de wissers vast te krijgen. Lever afspraken waren qua levertijd goed.
Beste, Bedankt voor uw review, maar ik denk dat deze review niet voor ons bedoeld is. U heeft bij ons een rubber kofferbakmat besteld en geen wissers. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Snelle levering, goed product
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Zoals hier boven besproken!!!
Armsteun besteld voor mijn zwager in het buitenland.
Tussen mijn bestelling en levering zaten de pinksterdagen, maar toch was het er al de dag na pinkster. Super En het product is tot volle tevredenheid al gemonteerd
geen klachten
Goede service!!
Alles volgens afspraak
Hele snelle levering
Automatten besteld voor een C1, passen goed en werden snel geleverd.
Ben erg tevreden
Goed product, accurate levering
Goed materiaal goed verzending
De iDeal betaling had niet eens tijd om af te boeken, toen lag de armsteun al op de mat! Net zoals de vorige voor een ander model, ook dit weer stevige kwaliteit en een oersterke bevestiging (zoals origineel)
Zeer tevreden , goede prijs en snelle levering
Zeer snel werd de armsteun geleverd. De prijs was zeer gunstig. De kwaliteit was zeer goed.
Zeer snel geleverd en alles paste picobello geen miskoop ik ben er zeer blij mee en geef het door .
Ben blij met de nummerplaathouders, zien er prachtig uit en voor een redelijke prijs.
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.