X
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Automatten besteld voor citroën C1. Goede prijs en geen verzendkosten!
Netjes verzonden . Prijs kwaliteit verhouden goed
dinsdag besteld ,maandag pas in huis...
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat uw pakket zo lang onderweg is geweest. Helaas is het nog erg druk bij de pakketdiensten en met hemelvaart ertussen komt er dus weer extra drukt. Gelukkig is het pakket wel aangekomen en onze excuses voor de vertraging. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Zeer positief
Snel verzonden, netjes afgeleverd
Op tijd geleverd en goede maat matten En niet duur
Gewoon goed
Automatjes i10 hebben aan de bijrijderszijde geen gaatjes voor de haakjes, zijn achter aan de grote kant en aan de bestuurszijde te kort.
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat de matten niet goed passen. Neem even contact met ons op zodat we na kunnen gaan of er iets mis is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Ik heb deze mat besteld voor mijn mercedes W212 Estate uit 2016. De vorm klopt echt geheel niet met de kofferruimte van de auto. De vloer is vlak. De mat heeft heeft een verhoging en er zit een vorm van wielkasten in. De mat klopt wel met de afbeelding alleen lijkt wel voor een ander autotype dan omschreven.
Beste, Bedankt voor uw review en ik heb uw order nagekeken en zie dat de mat die u besteld heeft voor de modellen 2009-2016 is en die is dus inderdaad niet voor het 2018 model. U kunt contact met ons opnemen voor het retourneren van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Originele beoordeling
Ik heb deze mat besteld voor mijn mercedes W212 Estate uit 2018. De vorm klopt echt geheel niet met de kofferruimte van de auto. De vloer is vlak. De mat heeft heeft een verhoging en er zit een vorm van wielkasten in. De mat klopt wel met de afbeelding alleen lijkt wel voor een ander autotype dan omschreven.
Erg tevreden
was 1dag verkeerd
Koffermat was precies datgene wat ik nodig had. Pasvorm uitstekend.
Nog geen ervaring,nog steeds niets ontvangen,
Beste, Bedankt voor uw review en ik zie dat uw pakket 12-5-2021 is afgeleverd. Mocht dit niet kloppen hoor ik dit graag. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
snel juiste omschrijving goede spullen
Rond uit waardeloos. Spullen liggen in de kliko
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat u zo ontevreden bent. Neem even contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen doen. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Duidelijke website en super snelle levering
Snelle levering, precies het goede product!! Ik heb helaas bij Crop ook wat besteld, maar heb er nu spijt van,,omdat ik daar een slechte ervaring mee heb ! Maar toen bij jullie besteld, fantastisch!! Thanks voor de service!! Alice
Ik zocht gewoon nette, originele mini matten die op de oorspronkelijke klittebandbevestiging passen, met een hakbeschermer en het logo maar die zijn bijna niet te vinden of je bent een vermogen kwijt. Nu heb ik denk ik ook wel goede matten, maar niet zo mooi als origineel. Maar alles beter dan dat ik ze niet vast kan maken, dus ben best tevreden.
Goede kwaliteit/prijs verhouding. Ook bij kleine bestellingen gratis en vlot geleverd
Snelle levering van een goed product.
Ik moest de hele armsteun uit elkaar halen om het mechanisme aan het werken te krijgen. Maar verder niet slecht.
Beste, Bedankt voor uw review en dat is vervelend om te lezen want dit moet niet de bedoeling zijn. Mocht de armsteun nog steeds niet goed werken neem dan contact met ons op zodat we dit voor u kunnen oplossen. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.