Mooie rav4 mat.

Ik ben erg blij met mijn rav4 bescherming mat.

Kan niet beter

Alles snel en goed geregeld perfecte pasvorm van het artikel .

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

zeer goed product voor mooie prijs en supersnel geleverd!!

zoals gezegd, een mooi product voor een hele mooie prijs Enkel de verpakking had iets steviger moeten zijn. Verder TOP geregeld

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? misschien iets beter verpakken?

Top producten en snelle levering

Producten zoals omschreven, tevens snelle levering. Goed mail-contact zoals track & trace ed. Zeker aan te bevelen. Cargoods thanks...

Goede producten

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Zeer snelle service, correcte afhandeling en goede kwaliteit voor de juiste prijs!

Prima automatten

Mooie automatten op maat voor een Toyota Avensis voor een nette prijs en snel geleverd

Fantastische klantenservice!

Wieldoppen besteld en snel ontvangen. Zien er super uit voor t geld wat ze kosten. Helaas waarschijnlijk niet helemaal goed gemonteerd en al snel 2 wieldoppen kwijt. Gemaild en krijg als het goed is morgen 2 nieuwe wieldoppen binnen, als dat niet klantvriendelijk is?! Echt onwijze service! Bedankt!

GEWOON OP TIJD ZOALS BLOOFD

LEUKE SIDE KIJK ERGRG NAAR

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle levering. En artikelen zijn van hoge kwaliteit voor een hele goede prijs!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Goede prijs en snelle levering

Nette prijs voor een goede kofferbakmat

Prijs kwaliteit zeer goed

Levering duurt wat lang maar verder oké

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Levering kan sneller verder alles oke

Zeer goed en snel.

Zo als belooft waren ze goed en zeer snel.

Snel en niet te duur

Goede overzichtelijke webwinkel. Alle leveringsafspraken helemaal nagekomen. Uitstekend!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

snelle levering en goede kwaliteit

kofferbak mat besteld eenvoudig betalen snel en correct geleverd top

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Doe zal aantal jaren zaken met hun priema

Goed snel en betrouwbaar product is gemonteerd en werkt prima super bedankt garage Vording Emmen

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Ik heb een lux uitziende tussenarmsteun voor onze auto heel snel en keurig netjes ontvangen. Zeer scherpe prijs en het ziet er geweldig uit. Ik heb een heel goed gevoel hierbij. Cargoods is een echte aanrader.

Erg tevreden

Snel en makkelijk gevonden wat ik zocht. Concurrerende prijs. Product snel geleverd en duidelijke communicatie over voorgang van de bestelling. Product voldoet aan verwachtingen. Kortom: erg blij!

super

Super snel en super goed

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Nee Nee

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Mooie rubberen matten, prima kwaliteit

Specificaties kloppen als een bus, snelle levering, goede service.

Goede kwaliteit prima service

Perfecte pasvorm mooie en goede kwaliteit automatten En goedkoop snel geleverd Heleboel perfect

Niet hele goede service

Had automatten besteld deze bleken niet te passen en ook de rubberen kofferbak mat bleek niet als omschreven. Gebeld en gevraagd om anderen op te sturen kon niet wilde eerst foto’s en als ik dat wou moest ik eerst maar de andere terug sturen en zelf nieuwe bestellen, nu maar inderdaad alles terug gestuurd en ergens anders besteld

zeer slecht

Ik heb hier REUKLOZE rubbermatten gekocht voor in de auto. Helaas ze stinken alsof je in een bandengabriek zit. De tip van dit bedrijf was....even buiten laten liggen dan verdwijnt de stank vanzelf.... Helaas ze blijven stinken... Troep dus gewoon.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Ja gewoon verkopen waar je mee adverteert

Moorland 4 A

5688GA Oirschot

+31 (0) 499 577 288

Over Cargoods

Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.