Snelle levering. Product voldoet prima en past keurig in hoogglans zwarte bumper. Aansluiten is eenvoudig en meeste werk is het uitzoeken waar op de kabelboom aan te sluiten. De sensoren werken goed, echter op een afstand van ca. 1.5 meter. De af fabriek sensoren in mijn vorige auto reageerden iets eerder, maar prijstechnisch geen beklag over dit product. Kortom, prima product voor scherpe prijs.
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Duidelijk bestelproces en vlot geleverd.
Super snel
Niks van hulp en niks te vinden op het internet
Beste, Bij het product wordt een duidelijk aansluitschema geleverd. Mocht u niet tevreden zijn over het product, dan mag dit in nieuwstaat geretourneerd worden. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
snelle en correcte levering
Ik heb een goede ervaring met deze website. Levering ging snel. Zo te zien, prijs kwaliteit verhouding heel goed. De wieldoppen zien er mooi uit. Heb ze nog niet bevestigd.
Na bestelling super op de hoogte gebracht en gehouden. Optijd geleverd en precies zoals besteld.
Zie bovenstaande
Snel geleevert
Alarm gemonteerd volgens beschrijving maar alarm maakt een geluid en sluit automatisch als men de deur niet heeft geopend...dit zou van af fabriek niet zijn in gesteld via de 4 dip stekkers. Stekker 3 en 4 zitten erin, terwijl het geluid bij op en af zetten alarm niet zou moeten doen en automatische sluiten zou het niet moeten doen . Dat is dus wel het geval. Ik zal komende week bellen met cargoods om een passende oplossing te vinden.
Beste, Bedankt voor uw review en mocht u er niet uitkomen neem dan even contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen. Mvg Team Cargoods
Alles goed geregeld en betrouwbaar
Het juiste product geleverd
Snelle en goede levering. Product is van kwaliteit en er wordt een duidelijke instructie meegeleverd.
Superfijn gegaan zo
Eerste keer een armsteun besteld. Was verkeerd...retour gedaan op mijn kosten. Nieuwe besteld die wel zou passen..... past ook niet. Ligt al in de container.
Beste, Bedankt voor uw review en dat is vervelend om te lezen. Als u de armsteun niet weggegooid had dan had u deze natuurlijk gewoon retour kunnen sturen voor een credit. Ik zie dat uw 2 armsteunen voor een Seat Leon besteld heeft en waarschijnlijk zit het probleem hem in het bakje van uw middenconsole waar bij deze modellen verschil in kan zitten. Dit geven wij aan in de advertentie en bij de foto's. Mocht u de armsteun toch nog hebben neem dan contact met ons op zodat we dit alsnog kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Website in orde . Goede producten zoals omschreven . Vlugge levering.
Product voldoet aan mij wensen
Product zeer tevreden. Levering ging iets moeizamer, maar direct recht gezet waarvoor dank grt
Beste, Bedankt voor uw review en via uw track en trace lijkt het erop dat uw pakket vandaag in uitlevering gaat. U kunt straks nog een keer kijken wat de verwachte levertijd van uw bestelling is. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Originele beoordeling
Nog steeds miets ontvangen
Supersnel en goede kwaliteit
Mooie automatten, goede prijs en super snelle levering.
Ik heb de bestelling geplaatst op 9/4/21 en heden nog niets ontvangen. (14/4/21)
Beste, Bedankt voor uw review en ik zie dat er een fout is geweest in het sorteerproces bij GLS waardoor uw pakket vertraging heeft opgelopen. Zoals ik nu kan zien verwacht ik dat uw pakket vandaag of morgen in uitlevering gaat dus houdt uw track en trace in de gaten. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Ik heb automatten besteld en die zijn naar wens
Mooie met en snel geleverd
Zeer tevreden met het te ontvangen product
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.