Super!!

Binnen een dag geleverd en de afterpay werkt ook prima!!

Goed spul!

Erg handig in gebruik!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Buitengewoon snelle levering en zeer tevreden over de aankoop.

Webshop is zeer klantvriendelijk en overzichtelijk. Zoekfilters werken ook goed. Aankoop was snel gedaan en levering zelfs al de volgende dag. Ga zo door!

Nette en betaalbare automatten

Heb recent een Ford Ka uit 2013 gekocht bij een Ford dealer. Helaas hadden ze er geen nieuw setje matten in gedaan bij aflevering. Dus voor €19,95 nette en passend setje beste bij Carglass. Volgende dag geleverd en passen keurig!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

de juiste spoiler, op het juiste moment, voor het juiste bedrag

Goede ervaring

Meer dan uitstekend!

Een webshop welke telefonisch bereikbaar is, waar je vriendelijk en begripvol te woord wordt gestaan, waar de medewerker meteen het nodige doet en e.e.a. keurig per mail bevestigd wordt. Het bestaat dus nog. Ga zo door. Keurig op tijd de bestelling ontvangen. Goede pasvorm. Aanrader!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Super snel geleverd en mooie kwaliteit!

Geweldige mat en natuurlijk leuk met de afbeelding van de Kuga er op. Zelfs Ford heeft dat niet!

Snel en goede kwaliteit

Zondag besteld en woensdag al in huis. Koffermat past perfect in de koffer. Goeie kwaliteit

Prima Snelle levering Product zoals omschreven

Perfect geholpen

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

goed product en snel geleverd volgens afspraak

sdwd

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Ondanks corona drukte artikelen keurig geleverd

goedkoop en snel

binnen 2 dagen een mat voor werkbus binnen incl. verzenden voor nog geen 30 euro, mat past perfect.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Zeer snel en perfecte pasvorm

Echt super tevreden, snelle levering en super pasvorm.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Set van chromen kentekenplaathouders.

Op 04/03/2021 kocht ik bij u een set van 2 Chromen kentekenplaathouders. Zeer snel geleverd. Top Top Top! Ik ben echt blij en zeer tevreden. Ik beveel Cargoods aan TOP bedrijf. Bedankt voor de snelle levering. Hr. R. de Vries A’dam

geweldig

Niet lang moeten wachten, in coronatijdens is dit verwonderlijk. Het artikel was van perfecte maat en qualiteit. zeer tevreden.

Super klantenservice

Ik was niet zeker of het artikel wel de juiste maat had voor mijn wagen, dus contact opgenomen met de klantendienst. Ik werd er supergoed en ook snel door geholpen! Heel fijne ervaring, dus daarom ook meteen besteld en alles correct ontvangen.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snel geleverd maar niet wat beloofd.

Produkt stinkt en is niet geurloos zoals in de omschrijving,en anti-slip werkt niet.

Goede ervaring

Gewoon goed

Goed spul, snel geleverd

Automat past niet!

Ik heb gezocht op een rubberen automat voor mijn Audi A3 uit 2019. Deze vond ik hier omdat ze deze bij Audi zelf niet konden leveren voorlopig. Helaas past deze voor geen meter in de kofferbak en dat is dus erg jammer! Had ook nog rubberen matten nodig maar ik wacht nu wel op de officiële matten van Audi.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Geen dingen aanbieden die niet passen

Gewoon top

Kwaliteit en super snel geleverd, echt top!

Al 2 keer wat besteld en zeer tevreden met de producten echt een topwinkel

Prima levering

Correct, snel, juist en compleet product.

Moorland 4 A

5688GA Oirschot

+31 (0) 499 577 288

Over Cargoods

Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.