Alles naar wens verlopen. Prijs, bestellen en bezorging.
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Top .! Snelle levering
Vlugge levering
Snel een goed product
Geweldige site met mooie producten, ondanks de corona zeer snelle levering (volgende dag) ga zo door!
Netjes op tijd
Geweldige service
Eerlijk en goed. Afspraken nagekomen en geen gedonder
Product ziet er goed uit, wat de levensduur is zal de toekomst uit moeten wijzen.
Nette set matten ontvangen. Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Snelle levering netjes verpakt Product precies zoals de omschrijving
Zeer correct, omschrijving product klopt, prijs-kwaliteit top.
Matten set voor mini zijn zoals verwacht maar achterste matten moet je zelf aanpassen aan het model. Dat was mij niet bekend.
Makkelijk te bestellen en het artikel werd snel geleverd. Aftersales zijn ook prima.
Ik heb dingen bestelt vaar het ergens anders veel makken duurder is maar bij Cargoods niet Dus dit is mijn online winkel tol
Goed top ga zo door .
Mocht ik in de toekomst weer iets nodig zijn voor mijn auto, dan bestel ik het uiteraard bij jullie.
Keurig, netjes, snel, duidelijke communicatie, nette levering.
Eeen goed bedrijf, die zijn afspraken nakomt.
Waardeloze kwaliteit van geleverde producten, Dit zou niet verkocht mogen worden Gaat om een armsteun "universeel"
Beste, Bedankt voor uw review en wij hebben u een mail gestuurd om te kijken wat precies het probleem is en of we kunnen kijken naar een oplossing. We horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Originele beoordeling
Snelle levering goede communicatie
Ik heb een kofferbakmat besteld. De prijs is netjes. Kregen de mat snel geleverd. En het blijkt een goed kwaliteit te zijn! Heel blij mee!
Levering en producten zoals jr mag verwachten.
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.