Snelle levering. Artikel precies zoals omschreven en van goede kwaliteit.
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Zeer tevreden van mijn aankoop
Automatten gekocht met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
Supergoed materiaal aan een goede prijs en een zeer snelle levering in deze moeilijke periode.
Alles conform en op tijd geleverd.
Wat je wilt of zoekt is makkelijk te vinden en ook zo te bestellen. Ook het volg traject van de zending en aflevering ging bij mij perfect tot op de minuut. Echt een aanrader!!
Vriendelijke en snelle service
zeer goed en op tijd
Goed bedrijf. Staan je netjes te woord en zeer behulpzaam.
Toen ik tegen een probleem aan liep waar ik zelf niet uitkwam stuurde ik een mail naar Cargoods. Ik had dezelfde dag nog reactie en er werd moeite voor mij gedaan om mij te helpen bij mijn probleem.
Voordelig en snel service
Snel geleverd ! Top
Prima service! Afspraak is afspraak.
Bestellen, betalen en leveren, Niets op aan te merken, alles top.
voor de prijs een goed kwaliteitsproduct
Duidelijke site en snelle levertijden..
Vrij snelle levering.....
Snelle levering goede kwaliteit en ook een hele scherpe prijs.
De bestelling was snel in mijn bezit.
Mijn pakketje was kapot aangekomen, maar ze hebben het goed opgelost. Top service!
Beste, Bedankt voor uw review en nogmaals excuses voor het ongemak. Fijn om te lezen dat u wel tevreden bent met de oplossing en service. Wellicht tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Originele beoordeling
Ik heb mijn onderdeel kapot geleverd gekregen!
De service was goed. Ik ben goed geïnformeerd over mijn pakket via de mail m.b.t. aankomsttijd etc. Verder heel erg tevreden met de prijs/ kwaliteit. Het is dan misschien wel niet “origineel” kwaliteit, maar voor de prijs die je er voor betaalt is het super. Tevreden klant!
Alles keurig toegekomen en zoals beschreven. Dit was mijn 1ste bestelling maar zeker niet mijn laatste. Bestelling is wel langer onderweg geweest maar dit komt vermoedelijk door de extra drukte ivm covid 19 enz .
Makkelijk bestellen en tijdig geleverd. Bestelde mattenset ziet er super uit. Goede kwaliteit.
Op tijd geleverd, pasvorm perfect. Mat is van plastic en niet van rubber, is hierdoor ondanks het profiel erg glad.
Beste Jack, Bedankt voor uw review en de mat die u besteld heeft is gemaakt van TPE en dit is synthetisch rubber. Mocht u niet tevreden zijn over de kwaliteit van de mat en deze retour willen sturen neem dan contact met ons op. Met vriendelijke groet, Cargoods
Originele beoordeling
5-6 weken levertijd ipv 4-5 dagen ?
Beste Jack, Ik denk dat deze review niet voor ons bedoeld is ofwel? U heeft bij ons een kofferbakmat voor de Opel Astra K besteld op 9-12-2020 en die is op 10-12-2020 door ons verzonden en zoals ik kan zien 11-12-2020 afgeleverd. Mocht dit niet kloppen hoor ik het graag zodat we hier achteraan kunnen gaan. Met vriendelijke groet, Cargoods
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.