Snelle levering goede communicatie
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Ik heb een kofferbakmat besteld. De prijs is netjes. Kregen de mat snel geleverd. En het blijkt een goed kwaliteit te zijn! Heel blij mee!
Levering en producten zoals jr mag verwachten.
Heb een schroefset gekocht voor vw polo 6r Pas perfect en zeer tevreden over! Nadeel: veel onderdelen van oude veren over zetten op de nieuwe, en geen gebruiksaanwijzing hoe het ongeveer moet..
Automatten besteld, goede kwaliteit, scherpe prijs en uitstekende pasvorm
Snel geleverd en past prima
Mooie armsteun zit goed en stevig en snel geleverd.
Gewoon goed
Het was makkelijk om het product te vinden en ook nog eens snel geleverd voor een goede prijs.
Prima snelle levering en mails ter begeleiding uiteindelijk product prima
De automatten zijn keurig op tijd en volgens afspraak geleverd. De maatvoering is prima.
Goede kwaliteit Nette prijs Snelle levering
Perfecte afhandeling
Correct en snel geleverd.
Very fast delivery, much more than expected. Well done!
Hello, Thanks for your review and enjoy your order! Best regards, Team Cargoods
Snelle bezorging vriendelijke man
vlotte levering
Razendsnel verzonden, netjes ingepakt en een mooie kofferbakmat voor een goede prijs. Cargoods is zeker aan te bevelen.
Automatten zitten perfect!!!
Op tijd producten zoals omschreven
Overzichtelijk goed product en prijs kwaliteit uitstekend
Mijn vraag heeft Cargoods snel beantwoord en de bestelling was ook snel bezorgd. Ik ben blij met de aankoop ook omdat kwalitatief vergelijkbare producten veel duurder waren bij concurrenten.
Als je een vraag of probleem hebt , word gelijk opgelost. Was snelle leveren en vriendelijk klantenservice. Bedankt voor alle hulp
Beste, Bedankt voor uw review en nav ons mailcontact zojuist sturen wij u een retourlabel zodat de armsteun kosteloos retour gezonden kan worden. Wij storten het geld dan terug op uw rekening. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Originele beoordeling
Ik heb een armsteun voor kia rio 2007 besteld maar hij past niet.Ik kan niet handremmen als ik armsteun vastmaak.Toen stond onder product dat voor kisa rio 2000-2011 was.
Mattenset besteld voor BMW E60/61. Redelijke kwaliteit maar niet echt velours zoals wordt beschreven in de webshop. Dat was ook wel te verwachten met een prijs die fors lager was dan wat de concurrenten bieden. Kortom goede waar voor het geld.
Beste, Bedankt voor uw review en de matten die u besteld heeft zijn 750gr Velours matten. Dit is vergelijkbare kwaliteit als de originele matten. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.