Gewoon goed!
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Rubberen matten zijn perfect!
Is prima.
Vlotte levering
Correcte en snelle levering
Automatten van goede kwaliteit en keurig op tijd met track en trace geleverd.
Snel bezorgd nette prijs
Goed en snel geleverd, goed bezig, proficiat
Ik had rubberen matten besteld voor in mijn auto. Deze zijn keurig geleverd en passen perfect. Helemaal tevreden. Enige verbetersuggestie: ik had van te voren per mail contact gehad over gewenste producten die toen niet beschikbaar waren. Ik moest zelf de webshop in de gaten houden. Wat ook kan, is potentiële klanten informeren dat het weer beschikbaar is.
Automatten op maat voor een zeer scherpe prijs. 's middags besteld volgende dag in huis. Top.
1 wielpot zat een barst in,kreeg direct een nieuwe toegestuurd prima service
Beste, Bedankt voor uw review en nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Originele beoordeling
1 wielpot zat een barst in
Goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs
Snel, en correct bij retour......
Duidelijk en snelle levering
Goede prijs/kwaliteit! Gratis levering., top!
Artikelen zoals beloofd de volgende dag bezorgd en zoals afbeelding . Goede kwaliteit
Snelle levering , juiste product past perfect , nu nog afwachten naar de kwaliteit in de komende maanden.
Makkelijk besteld en super snel verzonden. Duidelijke communicatie voor én na de bestelling. Ben erg tevreden met het product en de geleverde service.
Mooie Matenset voor mijn smax paste goed alleen de bevestiging komt niet overeen met de oude en kan je ze niet vast maken
Goeie service,snel antwoord, snelle verzending,mooi artikel
Ik heb voor mijn BMW velours automaten besteld. De matten halen het niet bij de originele. Oké voor nog geen 30 euro kun je geen wonderen verwachten maar dit is geen velours. Ze zijn in elk geval tijdelijk een oplossing en terugsturen dat is niet echt makkelijk met matten die in een plastic zak komen. Maar als je echt mooie matten wil denk ik dat je verder moet zoeken
Altijd moeilijk natuurlijk, om een product te bestellen vanaf een plaatje. In dit geval is het helemaal goed uitgepakt. Een kofferbakschaal en matten besteld voor onze nieuwe auto. Supersnelle levering, netjes verpakt en artikelen van prima kwaliteit. Hartelijk bedankt, Cargoods!
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.