Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Helemaal Top

Snel, goede kwaliteit, heel erg tevreden.

super bedrijf

De automatten passen precies in mijn Hyundai voor een schappelijke prijs, en snel geleverd. Dus ben erg tevreden over jullie bedrijf.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

zeer snel geleverd , nog niet gemonteerd

nog niet gemonteerd

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? nee

Terug kerende klant

Meerdere keren al bestellingen gedaan en steeds tevreden.

Goede ervaring.

Alles fijn geregeld

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

mooie rubberen matten en een kofferbak mat voor onze BMWx3, vlotte verzending dus zeer tevreden

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? nee

Top snel en nauwkeurig

Snelle en accuraat levering.

Top service!

Armsteun besteld maar deze voldeed niet aan mijn eisen wat ik in gedachten had. Na mail contact kon ik deze terugsturen zonder problemen. Mocht ik nog ooit iets voor mijn auto nodig hebben dan ga ik sowieso deze webshop checken of ze het hier hebben!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

super snel geleverd goed verpakt

alles netjes voor mekaar alleen miste ik een afdekrubbertje voor de schroef vind ik minder belangrijk armsteun is verdes prima

Snelle levering, mooi product

Product mooie kwaliteit, aantrekkelijke prijs en snelle levering. Voor herhaling vatbaar!

top geregeld

goed bezig heren

Snel

Ik ben John ik hard een zet automarkten besteld binnen twee dagen in huis dat vind ik een goede zaak dat is toppie

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Cargoods is Automotive online & Top service in één !

Altijd positief nette klantenservice ook met garantie kwesties (zelf ervaren !) Met andere woorden: cargoods de online automotive carparts shop die jou behandelen zoals je behandeld wilt worden !

uitstekend

goede kwaliteit, snel geleverd

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Direct de volgende dag ontvangen. Rubber automaten passen perfect..

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Gewoon goed. Geen op of aanmerkingen

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Fijne webshop, bij vragen word je prima geholpen. Bestellingen plaatsen gaan makkelijk en de leveringen zijn goed en duidelijk. Over de kwaliteit ben ik ook te spreken. Product prijsverhouding erg goed!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Als een product tijdelijk niet leverbaar is niet van de site halen maar aanpassen in leverbaarheid.

Snelle levering mooie passende automatten voor de c4 cactus

Moorland 4 A

5688GA Oirschot

+31 (0) 499 577 288

Over Cargoods

Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.