Ik kan nergens zien waar mijn geld nu is

Het is onbetrouwbaar geld is weg en ik weet niet waar het naar toe is gegaan het is wel afgeschreven van mijn rekening bij Rabobank Ik heb al een mail gestuurd maar ook daar geen reactie op

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Binnen twee werkdagen reactie geven op de vraag

Orginele pasvorm klopt niet helemaal

De montage gaten bestuurderskant niet aanwezig zodat veel schuiven

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Pasvorm gelijk aan orgineel dus ook montage punten

Snelle levering Goeie prijs en mooi product

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Nette prijs voor de artikelen en snel geleverd

Mooi op tijd

Niet te duur en mooi op tijd maar moet wel even kijken of het past

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Laten zo als t is

Nvt

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Nee

De bestelde mat is van hoge kwaliteit.en past precies. Top product

Was snel binnen

Ok.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Ok!

Snelle levering en goede kwaliteit

Overzichtelijke website , prijs kwaliteit is in verhouding

Snelle levering prima product

Prima ervaring

overzichtelijk simpele site

makkelijk te bestellen en betalen

Prima deal

Product zoals omschreven en een zeer snelle verzending.

Goed geregeld. Bedankt

Goed geregeld. Bedankt

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Rubberen automatten besteld, passen perfect! Mooie kwaliteit wat ik tot nu toe merk Snelle levering

correct

matjes voor auto keurig geleverd

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? mocht er ooit eens iets misgaan (wat altijd kan gebeuren) vooral dan snel en correct afhandelen

Bestelling (nog) niet ontvangen!

Teleurstellend, de bezorger laat niks va zich horen!!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Zicht houden op de levering!

Matten set audi

Rubber matten set gekocht voor audi a6 c7 sedan.alleen bestuurderkant is iets te klein. Terwijl er staat pasvorm precies. Dat is minder.

Prima en snelle levering

Product goed verpakt en netjes in de doos. Ligt keurig nu in de auto. Snel geleverd!!

Redelijk

Hoi. Het mailtje met track en trace nooit ontvangen. Ten twee is het product niet helemaal de juiste maat voor mijn kofferbak terwijl hij wel zo omschreven staat voor dit type auto..

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

De automatten zijn toegekomen op het juiste adres. Enkel spijtig dat de matten niet volledig ingepakt zijn. De matten lagen op de trap van het appartement, mijn naam stond wel op de matten maar iedereen kan er mee weg zijn.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Volledig verpakken

Het product was goed

Automatten besteld, ze werden geleverd zonder dat ze ingepakt waren er zat enkel dunne folie omheen, die door het (waarschijnlijk) vervoer stuk gegaan was. Verder prima product n snelle levering goede prijs

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Beter inpakken

Uitstekende service

Goede service. Snel reactie en snel verzonden. En product ook zeer netjes

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Quick delivery, perfect fit, everything seems fine. I hope the carpets I ordered will last long.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Heel goed alles netjes zoals ik had verwacht

Alles was goed was binnen 2 dagen bezorgd Alleen geen track en trace code ontvangen voor de rest top

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Track and trace code niet ontvangem

Moorland 4 A

5688GA Oirschot

+31 (0) 499 577 288

Over Cargoods

Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.