Mooie producten tegen lage prijs

Goede kwaliteit rubberen matten besteld. Snelle levertijd

Product snel geleverd!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Alles naar wens. Ook telefonisch neemt de tijd met de klant.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Geen

vooral zo doorgaan gaat prima

besteld en keurig op tijd aangeleverd zoals het hoort

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? nee

Mooi

Slecht horende pieper

Ik heb al vele after market parkeer sensoren gemonteerd nooit van dit mer de pieper moet echt radio af zetten en goed naar luisteren of je hoort hem niet hij lijkt wel onder water te zitten helaas slecht punten voor dit artikel Mvg

Levering perfect Binnen een dag Snel Verantwoordelijk heel goed

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Kwaliteit van product

Passend atriekel!

Mooie kwaliteit, goed passend! Verpakking kon voor mij wat steviger zijn. Was juist omwikkeld met plastiek. Voor de rest geen opmerkingen.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Verpakking

Snelle levering en prima product

Fantastisch!

Een prachtig product!

Top! Een positieve ervaring met Cargoods

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Cargoods. Auto vloermatten voor een Ford Fiësta. Duidelijke website, prettig bestelproces en een snelle correcte levering. En de matten zijn van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Kortom, een positieve eerste ervaring met Cargoods!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Al de volgende dag in huis.

De matten passen perfect. Erg blij mee!

ok

vlug geleverd zoals beloofd en goede kwaliteit en prijs ok

Prima matten,goede pasvorm

Goede kwaliteit matten voor een prima prijs.Prima pasvorm Over de vervoerder (Gls)ben ik minder tevreden.Aangegeven dat ze bij parcelshop af moesten leveren,1e dag pakket geladen,maar niet afgeleverd.Dag erna staan ze thuis aan de deur,pffffff.Niet thuis,gelukkig dat deze bezorger wel bij de buren probeerde.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Neem contact op met Gls,en vertel ze dat ze hun afspraken na moeten komen!

Probleemloos

Mooie matten, snel en probleemloos geleverd

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Duidelijke site een zeer snelle levering

Supersnelle levering van mijn nieuwe automatten.

Uitstekende kwaliteit en levering

Product voldoet aan verwachting en snelle levering

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Vooral zo door blijven gaan

Volgende dag in huis

mooie kwaliteit, goede prijs

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

In eerste instantie wieldoppen van deze firma besteld via Bol.com, helaas waren deze beschadigd bij aankomst. Na het melden is dit goed opgelost en heb een nieuwe set ontvangen, ben er heel blij mee.

Snel en attent

Foutief product geleverd

Er werd een foutief type kofferbakmat geleverd. Deze moet eerst teruggestuurd worden vooraleer het correcte type verstuurd wordt.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Prima materiaal,en snelle levering,het aanraden waard,een tevreden klant er bij Mvg Gino

Een snelle, duidelijke bestelling

Was de eerste keer bij Cargoods. Maar de snelle actie en de persoonlijke mails vielen mij op. -Mochten er beschadigen zijn, neemt u contact op; -Wij wensen u veel plezier met uw aankoop; -Mocht u nog vragen hebben; Dat voelt direct ‘Good’! Kortom, dit was zeker niet de laatste bestelling. Top!

Moorland 4 A

5688GA Oirschot

+31 (0) 499 577 288

Over Cargoods

Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.