Past uitstekend

Andere auto gekocht, maar zaten geen automatten in. Even zoeken op google kwam ik deze site tegen. Mattenset besteld en voor zeer scherpe prijs inclusief verzendkosten. Bestuurders kant mat past klikt mooi in de aanwezige bevestigingsclippen.

past perfect

was op zoek naar automatten omdat ze niet in mijn Dacia zaten. Hier op de site snel gevonden en voor een zeer scherpe prijs inclusief verzenden. Passen perfect op de originele vastzet punten.

past perfect

Had een andere auto gekocht, een Dacia Sandero. Daar zaten geen matten meer in. Zocht effe op google en was op deze site gekomen. Gemakkelijk de goede set gevonden en het besteld. De prijs was zeer mooi inclusief verzenden. Heb de matten set binnen gekregen de paste perfect. De bevestigingsclippen voor de mat aan de bestuurders kant pasten meteen, geen aanpassing nodig. Als ik weer eens een set nodig heb bestel ik hier zeker weer.

Slecht!!!

Heb het product nooit gekregen van jullie had zonder een account aan te maken besteld en vind niks meer terug. Dus bij deze nooit van deze site iets bestellen!!!

Slecht!!!

uitgebreid assortiment en goede prijs

uitgebreid assortiment en goede prijs

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Goed bedrijf meerdere keren bestelt nooit problemen gehad pasvorm 100 procent goede omschrijving

Goede ervaring.

Grote selectie van producten, goede prijzen, snelle levering, een aanrader.

Past perfect, zeer tevreden

Moorland 4 A

5688GA Oirschot

+31 (0) 499 577 288

Over Cargoods

Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.