Scherpe prijs, snelle levering en goede producten

Ik had het product 's middags besteld en de volgende dag kreeg ik het al in huis. De wieldoppen waren goed verpakt en onbeschadigd. Direct op de auto kunnen zetten, top!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snel, duidelijke communicatie, goed product.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Geen

Snel en goed

Automaten besteld

Gewoon goed

super goed

Goed en snel geleverd

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snel, accuraat en klantvriendelijk!

Snel, accuraat, uitstekende communicatie en klantvriendelijke aflevering.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Goede communicatie en snel verstuurd

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Nee helemaal niet

Top!!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle levering en goed product

Goede automatten

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle service en een nette prijs

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Automatten zijn eenmaal buigbaar niet echt te redden

Zodra de automat maar een klein beetje buigt, zie je dat het ook in die positie blijft helaas en al probeer je het weer plat te krijgen kost het best wel veel moeite, daarnaast schuiven de matten ook makkelijk weg onder je voeten, maar naast dat zien de matten er gewoon mooi en netjes uit

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Ik zou ervoor zorgen dat de matten niet meer zo snel in hun buigpositie blijven zodra het eenmaal is gebogen. Ook zou ik iets doen zodat de matten niet ‘wegglijden’ van je voeten

Goede website en snelle service

Alles oke

Geen aanmerkingen, alles oke

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snel en voordelig geleverd.

Netjes

Snel geleverd en goed verpakt!

Super levering

Product in perfecte staat ontvangen.

Prijs

Prijs kwaliteit goed

Bestelling nog niet ontvangen

Vraag om beoordeling komt voor de levering

Ze doen wat ze beloven.

Duidelijke site en snelle levering.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? geen

Op tijd binnen en product zoals omschreven

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Great products and service!

I ordered mats for my car and fit perfectly ! Fast delivery , no issues . Great service !

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Ik heb een automat besteld, hij was er in 3 dagen en hij past perfect in mijn kia picanto.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Rood is niet zilver, gewoon goed lezen....

1e keer trend wieldoppen 14 inch zwart met rood besteld bij Bol.com, afkomstig van Cargoods , na een week eindelijk binnen, zijn het de verkeerde wieldoppen , zwart met zilver,meteen retour gestuurd, vrijwel direct online bij Cargoods dezelfde trend wieldoppen 14 inch zwart met rood bestel,na 3 dagen afgeleverd, wederom de verkeerde in de doos, weer zwart met zilver net als de 1e keer :( :(, meteen de telefoon gepakt om met jullie te bellen, ik kon ze terug sturen en weer dagen wachten of zelf omruilen bij jullie in Oirschot, meteen de auto maar gepakt en naar Oirschot toe, daar aangekomen gaf de medewerker meteen toe dat het zijn fout was en dat hij binnenkort toch weg was..verder geen excuus of een andere tegemoedkoming in de vorm van een kortingsbon o.i.d, dat zou nog iets goed maken na deze slechte ervaring met Cargoods.....

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Goed lezen en bestellingen controleren voor verzending

Moorland 4 A

5688GA Oirschot

+31 (0) 499 577 288

Over Cargoods

Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.