Heb een set automaten besteld . Vlot geleverd en goed produkt
Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Past perfect bedankt
Product is goed van kwaliteit, snel geleverd
Bestelling mooi binnen 2 dagen geleverd.
Matten voor de mini van mijn vrouw besteld. Passen prima.
Ik kan mij voorstellen dat hier en daar onderdelen al defect aankomen. De verpakking hing half uit elkaar waardoor het aangekochte niet echt beschermt was. Gewoon wat tape er omheen had dat sowieso kunnen voorkomen. Het zag er echter niet uit alsof dit door de vervoerder was gekomen. Gewoon bewust zo verstuurd. Slechte zaak.
Beste, Bedankt voor uw review en vervelend om te lezen dat het pakket zo is aangekomen. Wij versturen onze pakketten altijd met zorg en goed verpakt om schade tijdens transport te voorkomen. Kunt u ons foto's mailen van de verpakking en de beschadigde wieldop? Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Eerste aankoop gedaan zal zeker nog veel bestellen
Op navraag direct geregeld, product en prijs zijn ok. Communicatie met winkel erg goed. Helaas GLS als verzendmethode.
Beste Ed, Bedankt voor het aanpassen van uw review en fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Veel plezier van uw bestelling en wellicht tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Originele beoordeling
Levering SPOORLOOS
Beste Ed, Bedankt voor uw review en de pakketshop waar u het pakket wou laten leveren is helaas deze week gesloten ivm vakantie. Ik heb GLS instructie gegeven het pakket bij een andere GLS shop bij u in de buurt te leveren en hierover heb ik u zojuist ook een mail gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Heb 10 dagen geleden een bestelling geplaatst nog steeds niks ontvangen slechte service
Beste, Bedankt voor uw review, maar ik denk niet dat deze voor ons bedoeld is. Ik zie nl via uw track en trace dat het pakket keurig 2 dagen later geleverd is. U heeft bij ons automatten voor een Polo 6R besteld. Mocht u het pakket niet ontvangen hebben horen we het graag want dan gaan we dit navragen bij GLS. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Vandaag besteld, morgen geleverd.
Aankoop voldeet aan verwacht I gen.
Zat scheurtje in armsteun. Foto gemaakt en gemaild. Direct antwoord en de volgende dag een nieuw armsteun ontvangen. Dat heet service!!
Beste, Bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat u tevreden bent over de oplossing en onze service. Veel plezier van de armsteun. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Goede kwaliteit,gunstige prijs!
Product voldoet aan verwachtingen. Snel geleverd. Prijs op marktplaats was lager dan echte prijs. Dat viel tegen. Hebben ze vervolgens wel naar boven bijgesteld
Prima mat snelle levering
Everything was going fast and without any problems. Very nice staff and there wasn't any problems.
Hello, Thanks for your review and enjoy your order. Have a nice day. Best regards, Team Cargoods
Goede service en juiste pasvorm van de matten.
Doordat GLS het pakketje elders had neergelegd was deze tijdelijk zoek. Met een goede service van beide kanten is het gevonden. Pakket is verder nog niet geopend/gebruikt.
Snel geleverd en voldoet aan alle eisen !
Prima service, Prijs kwaliteit verhouding goed.
Was op zoek naar automatten voor een goede prijs. De auto was al 21 jaar oud. Dus het was nogal lastig. Bij cargoods heb ik ze gevonden en ze waren met 3 dagen. Super blij mee
Mooie kofferbakmat met auto logo.
Snel goed makkelijk
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.