Snel geleverd, en goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd.

Alles prima geregdld

Prettig

geen goed kwaliteit

zeer teleurgesteld van de kwaliteit, het voelt aan als of het elke moment stuk kan gaan de het is niet stabiel en voelt heel ruig aan als je de handleuning naar boven of naar beneden doet soms gaat die niet eens naar beneden. het knopje die je moet indrukken om hem naar beneden te doen lukt niet altijd om hem goed in te klikken. kort gezegd zonder voor je geld.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle levering, goede informatie.

Prima informatie en communicatie , snelle levering. Alles naar wens.

prima product goede pasvorm

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Mooi produkt en bestelling netjes afgehandeld

Goede kwaliteit en bestelling netjes afgehandeld. Minpunt bij GLS: bezorging een dag uitgesteld.

Voldoende

Telefonisch zeer snel en goed geholpen, aardige man aan telefoon en belde meteen leverancier voor voorraad. En binnen van minuten terug. Echter zending zou maandag komen maar werd helaas dinsdag maar lag meer aan GLS.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Geef optie voor pickup points !! Half Nederland zijn 2 verdieners. Het is idioot dat men steeds probeert thuis af te leveren. Kosten, vervuiling, verkeersveiligheid etc. Pickup point moeten jullie echt gaan aanbieden. Als er niemand thuis is ben je de zending weer dag extra kwijt. En voor pakketdienst is Pickup point ook goedkoper.

Vert good

Everything IS ok.GOOD JOB!!!

mooie set rubber maten

snelle levering perfecte pasvorm, goede kwaliteit voor een mooie prijs.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Belofte volgende dag te leveren nakomen

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Snel ontvangen

Voldoet aan de verwachting

De wieldoppen zien er zeer degelijk en kwalitief uit voor de uiterst scherpe prijs. Verzending was snel en correct!

Snelle service, goede prijs

De kofferbak mat was goed geprijsd en werd snel geleverd. Hij past net niet helemaal 100% in het 2021 model van onze C3 Aircross maar goed genoeg dat het geen probleem is.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Maak duidelijk het onderscheid tussen de 'oude' en nieuwe Aircross.

Prima geleverd past goed en degelijk materiaal .Erg tevreden,

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Gewoon Doen.

Stipt en correct

Stipt en correct!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Super snel en goede informatie

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Gewoon waar voor je geld

Nieuwe auto matten voor Audi TT MK1. Passen goed, klein maat verschil aan bestuurderskant anders had ik een 10 gegeven. Praktisch in gebruik echter geen bezwaar, stond een heel klein beetje bol tussen de klikpunten maar over tijd zal dit waarschijnlijk nihil zijn. Voor de prijs is het gewoon waar voor je geld. Dikke velours matten met goede afwerking.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Erg mooie matten voor een goede prijs

Mooie automatten, goede pasvorm, nette prijs en goed op de hoogte gehouden over de levering

Duidelijke site

Snelle levering goede spullen

Voldoet aan verwachtingen

Snelle levering.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Super!! doen wat ze zeggen

Goede prijs en kwaliteit

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snel geleverd en voldoet aan verwachting

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Geen

Prima product

Werkt zoals beschreven. Perfecte keuze.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Bezorging optijd laten komen

Moorland 4 A

5688GA Oirschot

+31 (0) 499 577 288

Over Cargoods

Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.