Beste, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Past allemaal mooi in de auto
Fijne website, makkelijk bestellen. Goede en snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je levering
Zonder problemen en snel geleverd
Bezorg was op tijd
Super snel geleverd
Goede kwaliteit en volgende dag geleverd.Alles op maat past precies.
De juiste automatten, snelle levering en niet duur.
Snelle levering en goede kwaliteit
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd.
Snelle levering.
zeer goede ervaringen met dit bedrijf.
Zie hierboven
Beste, Bedankt voor uw review en het is zeker niet de bedoeling dat uw pakket onbeheerd achtergelaten wordt en hiervoor onze excuses. Ik hoop dat u verder wel tevreden bent over de service van ons en over het product. Mocht dat ook niet zo zijn horen we dat natuurlijk graag van u. Anders veel plezier van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Goede prijs kwaliteit, product zoals beschreven
Bijna een week geleden besteld niets ontvangen en track and tracé geeft niets meer aan blijkbaar lag het probleem bij het transport bedrijf Het product is opnieuw gestuurd ben vriendelijk geholpen aan de telefoon.
Beste Jesper, Bedankt voor uw review en we hebben gisteren contact met u gehad over uw pakket. We hebben aangegeven dat we vandaag een nieuw pakket naar u verzenden omdat het andere pakket kwijt lijkt te zijn bij GLS. Volgens mij was u ook tevreden met de geboden oplossing. Mocht het niet zo zijn horen we het natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Originele beoordeling
Makkelijk besteld, mooi en goed product.
Goedkoop en snel
Binnen een dag correct de bestelling geleverd! Perfect zoals het hoort.
goede prijs/kwaliteit
Jammer dat via gls niet bij buurtjes afgeleverd kan worden... of kan dit wel? Wel blij met de aankopen dankjewel
Beste, Bedankt voor uw review en wanneer u niet thuis bent bij aflevering zal GLS het pakket altijd proberen bij 1 van uw buren te leveren. Veel plezier van uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team Cargoods
Vloermatten voor onze VW Caddy. Goede kwaliteit en snelle levering.
Besteld en naar twee dagen in huis .Vlot geleverd netjes verpakt
Onduidelijk of er porto op de retourzending nodig was.
Past precies, snelle levering.
Precies wat er stond en paste perfect
Moorland 4 A
5688GA Oirschot
Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.