Goede prijs kwaliteit Komt afspraak na Goede pasvorm Betreft rubber mattenset Mercedes GLC Ik vindt ze mooier als van Mercedes

Snelle levering!

Uitstekende producten goede service

Cargoods deed alles goed, producten zoals verwacht. Helaas verzenden zij via GLS, altijd ellende die partij.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Keuze voor een andere pakket dienst.

Top product met correcte en snelle levering!

Via Google op deze website uitgekomen. Na telefonisch contact online de bestelling geplaatst welke keurig en op tijd werd geleverd. Het product past ook precies en is top afgewerkt! Aanrader!! Volgende keer kom ik weer hier zeker terug!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Mogelijkheid tot ophalen geeft wellicht meer vertrouwen in deze tijd

goede prijs/kwaliteit

Mooie prijs en snelle levering

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Voor 12:00 besteld en ik had het de volgende dag in huis.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Mooie mattenset en perfect passend

Gewoon top

Snelle levering .

Snelle levering . Goede maat .

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle levering en uitstekende prijs/kwaliteit

2 sets automatten besteld. Zeer snel geleverd en zoals beschreven exact passend voor de ford focus. Volgende keer kom ik hier zeker weer terug.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Prima levering en voor een prima prijs

Besteld, gelijk is er actie ondernomen en snel geleverd

Uitstekende levering

Rubberen kofferbakmat besteld. Mooi product, zijn prijs meer dan waard en snel verstuurd. Keurig!

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle levering, mooie prijs, goeie kwaliteit!

...

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Snelle levering van goed product

Product voldoet volledig aan de beschrijving. Was ook nog eens zeer snel geleverd. Ik kom zeker terug!!

Prettig geshoped

Nette prijzen en snelle verzending

Produkt zo als omschreven

Prima mat

De rubberen kofferbak mat is snel geleverd, er staat een mooie print op van de Zafira. De randen zijn echter iets minder hoog dan bij mijn vorige mat maar gezien de print en de prijs ben ik dik tevreden !

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? zie tekst

Heel goed.

Goede afspraken.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Prima, snel en goede prijs.

Snel en goede prijs

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Producten lijken prima, bezorging kende wat vertraging.

Transporteurs die op eigen initietief aflevering meerdere malen verplaatsen, terwijl we zorgen dat er speciaal iemand is om eea in ontvangst te nemen. Dan moet de vervoerder ook beter en tijdiger de juiste track en trace info verstrekken die klopt, en niet op de dag van lkevering meerdere malen opschuiven. Dat wekt frustratie op. Ongeacht corona. Dat is momenteel voor alles het excuus.

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Actuele track en trace

Snelle levering en goed verpakt. Ook de prijs viel mee mocht ik nog wat nodig hebben dan zal ik zeker eerst een kijkje nemen op de site van Cargoods

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Goede kwaliteit voor weinig geld

Goed product voor weinig geld en makkelijk te monteren

uitstekend

Snel service en duidelijkheid

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

Excellent product and customer experience

Quick and efficient. Decent quality

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? Continue like this

probleemloos

probleemloos

• Heeft u misschien tips of verbeterpunten voor ons? N.v.t.

De mat voor mijn auto past perfect. Goede omschrijving. Prijs kwaliteit verhouding is top.

Moorland 4 A

5688GA Oirschot

+31 (0) 499 577 288

Over Cargoods

Cargoods is al meer dan 10 jaar het adres voor auto-accessoires en auto-onderdelen. Zo vind je bij ons automatten op maat voor de scherpste prijs, maar ook voor wieldoppen kun je bij ons terecht. Bij Cargoods gaan we voor supersnelle afhandeling, levering, een groot assortiment en natuurlijk een goede service! Eventuele opmerkingen of tips zijn dan ook van harte welkom.